Aktywne Wpisy
Nie jestem przeciwnikiem halloween, bo jestem katolem. Jestem przeciwnikiem, bo strasznie nie lubię amerykanizacji naszej kultury ( ̄෴ ̄)
#halloween
#halloween
RobieZdrowaZupke +252
Nakupiłem tego gówna dla gówniaków na Halloween i żaden nie przyszedł. Nie wiem co z tym zrobię, chyba do śmieci wypeirdole.
Czy ktoś z szanownych Mirków robił może trasę Kąty Rybackie - Nowa Karczma na mierzei po trasie rowerowej R10? Mam pytanie jak wygląda nawierzchnia na DDR, czy da radę przejechać ją na oponach szosowych 700x28c? Jechałem ostatnio z Helu do Juraty po utwardzonej drodze gruntowej i dało radę. Jadę w tym tygodniu by skorzystać jeszcze z dobrej pogody.
Nie wiem jak odcinek od Kątów do Nowej Karczmy ale od promu w Mikoszewie do Kątów jest tragedia - albo dziurawa, wąska droga i wygrażanie się kierowców o bycie zawalidrogą albo słabo oznakowana "ścieżka" w lesie po szutrze, same górki i dolinki + leżące gałęzie, patyki, kamienie. W porównaniu z trasą od Sobieszewa do Świbna po zjechaniu z promu czułem się jakbym wjechał na Białoruś.
@nocnyfilm: mam Tribana RC520 więc nie jest to do końca bolid F1. Na razie zapoznaje się z rowerem i planuje niedługo zmienić opony na bardziej gravelowe, ale póki co jeżdżę na tym co mam.