Ech, pamiętam czasy jak wszyscy młodzi gniewni p----------i w tych kurtkach po ulicach, a jak już szli tacy co ubrali na pomarańczową stronę to już w ogóle ( ͡°͜ʖ͡°)
@ForTheEvulz: Cena 700 zł za jakikolwiek ciuch powinna już włączyć czerwoną lampkę. Ja mam marki w dupie i nigdy nie wydam więcej niż 200 zł za jakąkolwiek część garderoby.
@ForTheEvulz: Ja kupiłem raz od nich bluzę też w sumie na Zalando. Przecena z prawie 500 zł na 250 zł. Takiej tragedii to dawno nie widziałem. Raz że fason beznadziejny a dwa że jakość wykonania była tragiczna. Wszędzie nitki wystawały na pewno i lewo. I nie był to problem pojedynczej sztuki bo kupiłem dwa rozmiary na przymiarkę i w obu wyglądało to tak samo.
@Qentin: Kurtka zimowa to właśnie mój największy wydatek za ok. 200 zł, bo była promocja. A takie teraz zimy mamy, że często jest mi w niej za gorąco.
@Landmark: Nienawidzę strojów formalnych i unikam garniaka jak mogę (choć praca zaczyna to powoli coraz częściej niestety wdrażać), więc śmigam albo w adidasach albo prostych butach materiałowych bez zbędnych wstawek, które udają eleganckie i nie wyróżniają się z tłumu.
Ech, pamiętam czasy jak wszyscy młodzi gniewni p----------i w tych kurtkach po ulicach, a jak już szli tacy co ubrali na pomarańczową stronę to już w ogóle
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ludwik_VI: No właśnie tak średnio. Jeśli lubisz taki styl, już lepiej pójść w coś takiego
źródło: comment_1630724132xtFiLV2aYlcyWYHyaG9Usd.jpg
Pobierz@Pan_Slon: były, a potem beje w nich łaziły, podróbki można było kupić za 4 dychy na bazarze XD
@Landmark: Nienawidzę strojów formalnych i unikam garniaka jak mogę (choć praca zaczyna to powoli coraz częściej niestety wdrażać), więc śmigam albo w adidasach albo prostych butach materiałowych bez zbędnych wstawek, które udają eleganckie i nie wyróżniają się z tłumu.
@Tytanowy_Lucjan: Czytaj: nigdy w życiu nie będziesz miał porządnych butów czy płaszcza.