Aktywne Wpisy

wykop +106
Dzień dobry, Wykop! 🚀
Wczoraj mieliśmy przyjemność zorganizować AMA z Tomaszem Czukiewskim, twórcą kanału Ciekawe Historie, które spotkało się z Waszym ciepłym przyjęciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, że takie inicjatywy naprawdę trafiają w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizować więcej podobnych spotkań!
Jednym z pomysłów na kolejnego gościa jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujący się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej. Jednocześnie fotograf,
Wczoraj mieliśmy przyjemność zorganizować AMA z Tomaszem Czukiewskim, twórcą kanału Ciekawe Historie, które spotkało się z Waszym ciepłym przyjęciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, że takie inicjatywy naprawdę trafiają w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizować więcej podobnych spotkań!
Jednym z pomysłów na kolejnego gościa jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujący się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej. Jednocześnie fotograf,
Chcielibyście zobaczyć Andrzeja Dragana w roli naszego gościa w AMA?
- TAK, chętnie zobaczę takie AMA na Wykopie! 68.5% (1701)
- NIE, naukowe AMA mnie nie interesują. 31.5% (781)

powodzenia +8
czy mam rację nie chcąc zapłacić fachowcowi za tak położoną tapetę? przez te szpary widać gdzie był pasek tapety klejony.
#remontujzwykopem
#remontujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_1630576991PdYjCzbmbUI0SfEJfrxwau.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@pat1ryk: i wszystko pięknie dopóki w zasięgu wzroku p0lki nie pojawi się on ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1630594752GfDQqkIdgQyiEMcX8t4Tqm.jpg
Pobierzźródło: comment_163059789851j34MpQTAIaaPUeIRyhqH.jpg
Pobierz@PomidorovaLova: i pewnie powiesz, że to nie ma znaczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście to nieprawda, kobiety po prostu są mocne społecznie i dobrze wiedzą, co powiedzieć żeby wyjść na "porządną kobietę". Taka sama sytuacja w ankietach o
@PomidorovaLova: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1630600835HaJaGjy7VhE1eeI74idlsP.jpg
Pobierz@OddajButa123: mój człowiek
Wyprowadzałam się z domu w wieku 18 lat, pracuje od 15 a prawko mam i tak późno, od 6 lat- a każdy ex, który chociaż był zbliżony do tego opisu, to była katastrofa.
Czy będąc sportowcem zwiążesz się z otyłą laską?
Czy będąc milionerem weźmiesz za żonę bezdomną?
Czy skoro całe życie zap#erdalam
@BlackpillNaCalego: no chyba ze jest dziany XD