Wpis z mikrobloga

@jaacek: Prezes czyta wykop, zobaczył że faktycznie Krzychu może s--------ć i coś knuje. Przecież Krzychowi z oczu woła że chce uciekać jak najszybciej, serio coś tam się dzieje niedobrego
  • Odpowiedz
@Kroledyp: jakiś czas temu pisałem, że jak łysy puści krzycha do domu to jest największym frajerem i ze dwa dni potem już na gniocie pierwsze wzmianki o tym że coś nie tak z tym wyjazdem.
  • Odpowiedz
@wataf666: @wielki_hrabia_spekulacji: Tak tak, też to oglądałem. Ale ja się zastanawiam, czy rzeczywiście lot jest odwołany, czy tylko Krzyśka bilet.
Jakiś czas temu ktoś przewidywał, że Łysy może zgubić Krzyśkowi paszport, albo inaczej próbować pokrzyżować jego plany. Może ten lot się sam nie odwołał? Z resztą Łysy już wcześniej przebąkiwał że "a może krzysiek wcale nie poleci..."
  • Odpowiedz
@wataf666: Dokładnie to co piszesz, mi się wydaje, że to nie przypadek, że ten bilet się skasował,bo jakby odwołali lot, to by miał następny parę godzin później, albo następnego dnia.
  • Odpowiedz
@jaacek: Ja o tym pisałem, przecież po Krzyśku widać że coś jest nie tak, jak tylko coś napiszemy to zaraz prezes dementuje następnego dnia, Krzychu bierz dokumenty i uciekaj z tego miejsca nawet do hotelu jak nie masz pieniędzy to my Ci wyślemy
  • Odpowiedz
@jaacek: jeżeli to linie lotnicze zawiniły to na ogół proponują jakieś loty alternatywne, nawet i tydzień później ale masz już jakiś plan, punkt zaczepienia
  • Odpowiedz
@wataf666: nie w obecnych czasach. Mi jak lecialem do Australii w pazdzierniku odwolali 2 razy i tyle, zadnej alternatywy, i to nie byl odosobniony przypadek. Na szczescie to byl Singapore Airlines wiec i kase dostalem szybko, ale inne tansze linie moga Ci np. dac voucher zebys u nich wykorzystal i wez sie bujaj z tym.
  • Odpowiedz
@wataf666: dokładnie. Kiedyś zmieniałem bilet lotniczy, bo pomyliłem się i kupiłem w przeciwnym kierunku i to nie wymaga jakichś szczególnych danych uwierzytelniających. Ja zmieniałem bilet nie mój, ale mojej mamy i bez problemu to zrobiłem tłumacząc na infolinii o co chodzi.
Jeśli nie trzymał papierów przy dupie, to ktoś kto znał numer rezerwacji i podstawowe dane jak imię/nazwisko bez problemu jego lot mógł zmienić albo odwołać.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@jaacek: no dobra ale teraz przez covid sporo się zmieniło, pewnie jak nie ma zbyt wielu chętnych to się nie opłaca i odwołują loty po prostu.
  • Odpowiedz
@jaacek: W ogóle zwróćcie uwagę w jakim tonie machaj mówi że Krzysiek zostaje, w strasznie złowrogim takim nakazowym coś w stylu " ja karze mu zostać i tak ma być " i jeb Krzysia do garów, nie ma c---a tam coś się złego dzieje, i te teksty że da mu tę pizzerie jak mu spłaci te maszyny, tam coś grubo śmierdzi
  • Odpowiedz
@jaacek: obstawiam ze mial leciec Korean Air z Phnom Penh przez Seul do Montrealu lub Toronto bo nie ma bezposrednich lotow miedzy Kambodza a Kanada. Jest jeszcze Singapur ale nie ma lotow do Kanady bezposrednio tylko jeszcze przez USA.
  • Odpowiedz
@marek361: lot nie tylko przy jego paszporcie waznym miesiac lub 2 system odpraw go nie przepusci. Gdyby byl obywatelem Kanady to pewnie tak ale on ma polski paszport. Ta historia z paszportem, z lotem i wyjazdem Krzysztofa sie nie sklada bardzo.
  • Odpowiedz