Aktywne Wpisy

iquiet +111
We wrześniu poproszono mnie, żebym przyszedł dodatkowo jeden dzień za +100% płatne (dniówka x2). Zgodziłem się bo spoko kasa za jeden dzień wychodzi.
Przed chwilą wydrukowałem pasek płacowy za wrzesień i to co zarobiłem za ten dodatkowy dzień to kierownik potrącił mi większą połowę tej dniówki x2 w premii i wyszło, że za ten dodatkowy dzień zarobiłem może z 70-100zł brutto a nie dniówkę x2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozmowa z kierownikiem nic nie da bo były już podobne sytuacje u innych i zawsze tłumaczy się:
Przed chwilą wydrukowałem pasek płacowy za wrzesień i to co zarobiłem za ten dodatkowy dzień to kierownik potrącił mi większą połowę tej dniówki x2 w premii i wyszło, że za ten dodatkowy dzień zarobiłem może z 70-100zł brutto a nie dniówkę x2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozmowa z kierownikiem nic nie da bo były już podobne sytuacje u innych i zawsze tłumaczy się:
to jest premia uznaniowa a ja uznałem, że na tyle zasłużyłeś

magdalena-gaska +234
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_1630462165Ene2YWgGVvscaaY4TFpKwk.jpg
Pobierzźródło: comment_1630462378EtGOG8PVqiFa5MOEbYV6C9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
poźna wiosna > lato > wczesna jesień > wczesna wiosna > zima > g---o > późna jesień
źródło: comment_1630483212ycBglCFasJYswTl6PuV4CU.jpg
Pobierzźródło: comment_1630483736aFV6isZswcYqh1FgYGrv5a.jpg
Pobierz@Janusz_Conway: babie lato tak do połowy października jest spoko. Nawet początek listopada ze względu na Wszystkich Świętych jest taki nostalgiczny, później jest słabo.
@brak_loginu_i_hasla: Też tak mam. Abstrahując od tego, że mamy 3 z rzędu mokre i zimne wiosny, to zawsze najbardziej lubiłem maj i czerwiec. Zima dobra, o ile jest w normie lub powyżej.
Komentarz usunięty przez autora