o kurde bonus bgc przetrwał całą walkę? tego się nie spodziewałem, jest progres jednak xD
w ogóle nie wiem czemu tego kretyna dalej ciągają po federacjach, widocznie jakiś ruch na ppv generuje, ale on stał się bezbekiem z 5 lat temu xD. jedyne co to lufa pytanie z pakolem go może uratować #highleague #famemma #bonusbgc
@yahoomlody: jest znany i nie trzeba mu dużo płacić to każdy chętnie go weźmie a czy przetrwał 3 rundy ? on tylko szedł z nogi na nogę i kiwał głową rywal nie zrobił totalnie nic i nie miał tlenu będąc workiem treningowym w 3 rundzie, a mimo to Bonus wolał cieszyć się że nikt go nie bije niż iść po wygraną xD
w ogóle nie wiem czemu tego kretyna dalej ciągają po federacjach, widocznie jakiś ruch na ppv generuje, ale on stał się bezbekiem z 5 lat temu xD. jedyne co to lufa pytanie z pakolem go może uratować
#highleague #famemma
#bonusbgc
a czy przetrwał 3 rundy ? on tylko szedł z nogi na nogę i kiwał głową rywal nie zrobił totalnie nic i nie miał tlenu będąc workiem treningowym w 3 rundzie, a mimo to Bonus wolał cieszyć się że nikt go nie bije niż iść po wygraną xD