Aktywne Wpisy
alonzoo3 +183
Pod koniec roku znajomi poznali mnie ze swoją wolną znajomą (30+).
Pierwsze spotkanie było całkiem obiecujące więc zaprosiłem ją na drugie. Powiedziała że jest bardzo chętna ale niestety miała wtedy dużo pracy (2 prace na raz) i nie da rady przez najbliższe 2 tygodnie. Mówię, to ok, daj znać jak będziesz miała czas to coś ustalimy. Powiedziała że ok. I od ponad miesiąca się nie odezwała.
Uznałem, że nie jest zbytnio zainteresowana
Pierwsze spotkanie było całkiem obiecujące więc zaprosiłem ją na drugie. Powiedziała że jest bardzo chętna ale niestety miała wtedy dużo pracy (2 prace na raz) i nie da rady przez najbliższe 2 tygodnie. Mówię, to ok, daj znać jak będziesz miała czas to coś ustalimy. Powiedziała że ok. I od ponad miesiąca się nie odezwała.
Uznałem, że nie jest zbytnio zainteresowana
wyjek +218
Wiec odradzam kapiele z ladujacym sie telefonem w rekach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RacuchowiNaPomoc: no widzisz, wyobraź sobie, że normalny człowiek, a nie zamulony piwniczak przy takich zakupach to by się uśmiechnął i nawet nie zakładając, że chcesz się zabić to zwrócił uwagę, że te zakupy wyglądają dosyć szczególnie. Taka normalna otwarta reakcja na innych ludzi i otoczenie "Proszę pana ale to źle wygląda zatkać wannę i wrzucić toster".
@RacuchowiNaPomoc O stanie faktycznym się wnioskuje. Nie ma żadnego innego sposobu by "dostać się" do rzeczywistości czy nawet
To, że ludzie sobie sami tworzą rzeczywistość w oparciu o niczym niepotwierdzone własne domysły nie jest normalna.
Podobnie jak zakup wazeliny i prezerwatyw nie oznacza, że kupujący zamierza uprawiać seks analny. A ciężarna kupująca alkohol wraz z innymi zakupami, kupuje go dla siebie
Może by tak mniej czasu poświęcać na durne i wymyślone domysły i
@RacuchowiNaPomoc: to zależy kto by to był - Jakby to był Chad to by się bardzo interesowała jego zakupami, a w ogóle to wyjechałaby na jego kutandze z tego sklepu, a jak zwykły przegryw to dorzuciłaby sznur gratis
#pdk
@Miesho: gdyby ją mieli, to by pozwolili typowi skrócić cierpienia
@adrian260: https://piotrurbaniak.komorkomania.pl/39750,czy-ladowarka-do-telefonu-moze-zabic-lebork
Komentarz usunięty przez autora
Czyli powinienem wrócić do castoramy, w której ostatnio kupowałem sznur?