Aktywne Wpisy
JamaloV8 +216
EA właśnie zbanowało moje konto, bo miałem na Steamie nick "FREE TIBET, F*CK CHINA" i grałem w Apexa z takim nickiem. Co najśmieszniejsze zbanowanego konta nie można odłączyć od Steama, więc każda gra multiplayer od EA, którą mam, jest już niegrywalna. Powtórzę jeszcze raz, bo nie było mnie słychać: FREE TIBET, FUCK CHINA AND EA. #apexlegends #gry #steam #fuckea #chiny
lagomorph +352
Miałem to ogromne szczęście, że udało mi się wyrwać z #kolchoz
Moja rodzina tego nie akceptuje xD. Wszystko zaczęło się od momentu, gdy powiedziałem na spotkaniu rodzinnym, że się zwolniłem z gastrokołchozu by rozwijać swoją działalność. Jak mój stary usłyszał, że nie wstaję o świcie tylko wysypiam się do oporu i pracuję 13-20 lub 14-21, bo sam sobie ustalam godziny pracy, to rozpoczął swój wywód słowami:
- to dlaczego Ty to synek
Moja rodzina tego nie akceptuje xD. Wszystko zaczęło się od momentu, gdy powiedziałem na spotkaniu rodzinnym, że się zwolniłem z gastrokołchozu by rozwijać swoją działalność. Jak mój stary usłyszał, że nie wstaję o świcie tylko wysypiam się do oporu i pracuję 13-20 lub 14-21, bo sam sobie ustalam godziny pracy, to rozpoczął swój wywód słowami:
- to dlaczego Ty to synek
@little_muffin: myślę że wystarczy #!$%@?ć go matce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Eredin: akurat to bardzo dobre rozwiązanie jest :p
odkąd jest ta zmiana, okazało się że młode gnojki, po przesiadce na 600 czy 1l nagle ogarniają i często jeżdzą lepiej niż goście co nigdy na małych sprzętach nie latali.
przypadek? nie sądze.
Absolutnie każdy kto ma jakiekolwiek pojęcie, przyzna mi racje. Bez wyjątku.
nauka nie kłamie
Trochę xDDD Kto normalny kupuje sobie motocykl? Przecież to pewne samobójstwo. Nawet jak jesteś normalny, jeździsz przepisowo i nie zachowujesz się jak "dawca" na drodze, to wystarczy że drogę zajedzie jeden stary dziadek. I albo kalectwo do końca życia, bycie warzywem, albo śmierć
To już lepiej sobie sznur kupić, przynajmniej nie ma ryzyka zostania inwalidą/warzywem, którym muszą zajmować się rodzice/państwo