Wpis z mikrobloga

czyli w miastach powyzej 500k ludzi w szpitalu na zajebiscie zarazliwy wariant delta lezy od 10 do 20 osob, blizej nks sprecyzowano, z czego wiekszosc to niezaszczepieni, zrodlo to telewizor. A w rzeszowie leżą tylko zaszczepieni podobno. Absurdem tej pandemii jest to że nikt nie sprawdza danych tylko ślepo ufa telewizorowi.

@laki_dlu: post nie jest o ilości, a o tym, że WIĘKSZOŚĆ osób w szpitalach na covid jest niezaszczepiona.
Już pisałem
no i co, zapchali tobie albo twojej starej miejsce na oddziale? xD Leżą sobie ludzie spokojnie i pokornie na zakaźnym, a ten im wypomina. Na onkologię też psioczysz, bo tam to człowiek na człowieku( ͡° ͜ʖ ͡°)

@LibertadParaTodos: poczekaj na jesień, znów będą tacy jak ty i inne szury płakać, że się dostać nie można bo jakiś ,,wyimaginowany" wirusek jest. Zapomniałeś już jak to było?
Zresztą miałem
Podstawowym i jasnym sygnałem dla mnie było mówienie o "przepchaniu" szpitali podczas gdy hospitalizacje za rok 2020 byly mniejsze o 30% niz za rok 2019.

@laki_dlu: xDD ty w ogóle pracowałeś/znasz kogoś bliskiego, co pracuje w szpitalu? Podczas fal, to co mówili w mediach, miało się nijak do tego, co mówiły media, bo było GORZEJ, a nie że to nadmuchiwali tego wirusa.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@technojezus: w czerwcu 2020 mialem kontakt bliski z grupą lekarzy z oddziału zakaźnego covid. Mieli beke z tego chińskiego kaszelku. Teraz pewnie tez mają bo 10 pacjentów a dodatki wpadają.

Ps. Psycha ci jeszcze nie siadła od bycia zesranym ze strachu przez 1,5 roku? PTSD bedziesz miał covidowe xD