Aktywne Wpisy
Nie-wazne1 +10
Powie mi ktos dlaczego w Krakowie w okolicach rynku slyszec w wiekszosci ukrainski jezyk zamiast Polskiego. Angielski to nie dziwne bo turysci. Skad ci ukraincy maja pieniadze na drogie ciuchy czy jedzenie w centrum? Poza tym oni tak glosno ******** ze musza wszyscy wokolo wiedziec ze pochodza z panstwa ktore ledwo co powstalo I juz chce wszystkimi rzadzic. Wy Polacy naprawde nie widzicie ze oni wam na glowe wychodza. Przyjezdzaja tutaj I
NATO atakuje. Putin:
- Ogłasza kapitulację 46.2% (152)
- Rozpoczyna zagładę nuklearną 53.8% (177)
Przejazdy urlopowe i pierwsze 300 km. Tym razem udało się dokręcić :)
#rowerowyrownik #szosa #rower #ruszwroclaw #100 #200 #300
Skrypt | Statystyki
No i to są prawdziwe bidony na siki ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk
Komentarz usunięty przez autora
Wahoo dało radę bez ładowania?
Taka jazda (głównie pierwsze 7h) z tętnem ~150 jest mocno wyczerpująca? Później wydaje mi się, że minimalnie zwolniłeś, po prostu miałeś zmęczone nogi czy już utrzymanie takiej wydolności (tych ~150 bpm) do końca jest zbyt wyczerpujące?
Jeszcze raz gratulacje, sam chcę zrobić coś podobnego od dłuższego czasu :)
Dla mnie tętno 150 jest raczej umiarkowane, ale takie dystanse staram się jeździć w okolicach 140. Ale dobrze się jechało to cisnąłem trochę mocniej. ;)
Ogólnie muszę jeszcze potestować jedzenie na takich dystansach. Bo przy mojej wadze po
@Desmosedici: ale to działa tak, że mam auto-pauzę i robię power off tylko? Czy trzeba to jakoś specjalnie zrobić?
Subiektywnie jestem bardzo zadowolony, przejechałem na niej ponad 4k km. To moja pierwsza szosa po przesiadce z taniego MTB, więc nie mam porównania do czegoś innego. Na pewno ma solidne koła, bo przy mojej wadze nie musiałem ich jeszcze centrować. :)
@guru8: Najpewniej van rysel. Mam też takie, 900ml więc spora pojemność, jedyne czego brakuje to pokrywki/osłonki ustnika, bo w czasie jazdy nie jest chroniony przed syfem z drogi.