Aktywne Wpisy
ArtBrut +412
#rosja #wojna #ukraina #wojsko #polska #granica #terroryzm #bialorus #policja #strazgraniczna
Polski żołnierz został dziś ranny po ugodzeniu nożem przez migranta próbującego pokonać barierę na granicy z Białorusią. Wcześniej ucierpieli funkcjonariusze Straży Granicznej. Jednego z nich uderzono stłuczoną butelką,kolejny został ranny po ataku narzędziem,do którego był przytwierdzony nóż.
Pierwszej pomocy żołnierzowi udzielała funkcjonariuszka Straży Granicznej. Migranci zachowywali się agresywnie,atakowali rannego i udzielającą pomocy funkcjonariuszkę. Poszkodowanego i funkcjonariuszkę osłaniano samochodami. Żołnierz został przewieziony karetką
Polski żołnierz został dziś ranny po ugodzeniu nożem przez migranta próbującego pokonać barierę na granicy z Białorusią. Wcześniej ucierpieli funkcjonariusze Straży Granicznej. Jednego z nich uderzono stłuczoną butelką,kolejny został ranny po ataku narzędziem,do którego był przytwierdzony nóż.
Pierwszej pomocy żołnierzowi udzielała funkcjonariuszka Straży Granicznej. Migranci zachowywali się agresywnie,atakowali rannego i udzielającą pomocy funkcjonariuszkę. Poszkodowanego i funkcjonariuszkę osłaniano samochodami. Żołnierz został przewieziony karetką
ATAT-2 +176
Kiedyś myślałem że wykopki przesadzają ale teraz sam już nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba, że ona sama to dla jaj wrzuca co by triggerować innych
#annalewandowska #lewandowski #lewandowska #logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
Chyba, że ona sama to dla jaj wrzuca co by triggerować innych
#annalewandowska #lewandowski #lewandowska #logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
Czy ktoś może mi powiedzieć, czy takie argumenty są zgodne z prawem?
Zwróciliśmy kupującemu całą wartość przedmiotu, ponieważ nie rozpatrzyleś reklamacji?
Rozpatrzylem ją, została odrzucona. Allegro dwa tygodnie nie daje znaku życia, nie odzywa się, nie pozwala przedstawić mojej strony. Czy reklamacja towaru na allegro może być złożona przez email, czy nie powinna być wysłana listownie?
Jeśli macie jakieś wskazówki proszę o pomoc.
https://www.wykop.pl/link/6247777
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Nie chciałbym trafić na takiego sprzedającego na allegro.