Aktywne Wpisy
wilk633 +59
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Na terapie nie chce isc, kiedys poszlam to mowili takie bzdety, ze nie chcialo mi sie ich sluchac i z nimi gadac ;_;
Jak zyc kiedy ma sie calkowita blokade do wszystkiego........................... (╥﹏╥)(ಠ‸ಠ)
#depresja #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@lguodwznkoi_e: Jesteś pewien? Łowy w Afryce wyglądały tak, że czarni podążali marszobiegiem za zwierzyną. Wielkie zwierzęta nie są w stanie biec kilkanaście km, człowiek bez problemu tyle przejdzie. Więc je po prostu doganiali aż padły z wyczerpania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W każdym razie, jesteśmy bardziej biologicznie przystosowani do chodu niż biegu.
Nasze kolana też źle znoszą bieganie
wypad z tagu