Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#logikarozowychpaskow #s--s #zwiazki #kiciochpyta
Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym fetyszem.
Jestem w nowym związku.
A moja partnerka uwielbia dziwną dla mnie do zrozumienia zabawę:
Wiążę jej ręce z tyłu
Wiążę jej nogi
Ona może co najwyżej się czołgać albo przeturlać.

I że tak powiem ja się mam nią obsłużyć.
I nie chodzi tutaj o s--s klasyczny czy analny - tylko i wyłącznie oralny.

No można śmiało twierdzić, że ona wtedy podczas tej zabawy jest dla mnie jak taki "masturbator"
Praktycznie bezwładna, wydaje tylko dźwięki.

I zastanawia mnie co może kobietę w tym podniecać, bo ja kompletnie tego nie rozumiem.
Wymieńmy kilka pozycji dla zobrazowania:
1. Ona klęczy, ja stoję. Nakładam jej usta na moje prącie, łapie ją rękami za głowę i poruszam jej głową tył - przód. No jakbyście używali jakiegoś "jajka mastrubatora"
2. Ona leży twarzą do sufitu, przesuwam jej głowę na krawędź łóżka i uprawiam s--s z jej otworem gębowym jakbym robił to klasycznie.

Dla mnie to jest mega dziwne, zwłaszcza że z poprzednich związków pamiętam tyle, że lodzik to raz na kwartał a z połykiem to raz na ruski rok.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61263c677b37e6000b784428
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@konopiapolska: mam nadzieje, ze to nie do mnie, bo wydaje mi się, ze powiedziałem niczego, co by było narzucaniem komus czegokolwiek.
Z koleji ten twój komentarz jest trochę z d--y, bo to co piszesz, odbieram jako to, ze nie do końca akceptujesz, to ze laska OPa ma taka preferencje, oraz stwierdzasz, ze jest to wina tego, ze ona nie zna swojego ciała, co jest, moim zdaniem, dużym nadużyciem i totalnym
  • Odpowiedz
@konopiapolska:
Slabe, ze nie chcesz podjac dyskusji. Ale zszokuje Ciebie dalej. Istnieje bardzo duza spolecznosc uleglych mezczyzn, ktorzy fantazjuja o zakazie orgazmu dla swojej Pani. Ba, srodowisko #cuckold też jest całkiem spore a które daje o wiele większe prawa kobiecie do przyjemności seksualnej w Twoim rozumowaniu. A istnieją nawet odmiany kukoldu, gdzie mąż uwielbia ograniczenia do seksu lub brak możliwości kończenia w swojej żonie a żona uprawia s--s
  • Odpowiedz
Dla mnie to jest mega dziwne, zwłaszcza że z poprzednich związków pamiętam tyle, że lodzik to raz na kwartał a z połykiem to raz na ruski rok.

@AnonimoweMirkoWyznania:

To akurat mnie bardziej dziwi niz te historie z wiazaniem i fejsfakiem.

A tak swoja droga... to co opisujesz to nie jest f----z.
  • Odpowiedz
@konopiapolska:
Ach i swoja droga, wiekszosc kobiet ktora lubi uleglosc, to nie wynika w zaden sposob z p---o. Co prawda dowod anegdodyczny, ale na tyle ile spotkalem kobiet z takimi upodoaniami, to mniej niz 30% wynikalo z p---o.
  • Odpowiedz
@konopiapolska: powtarzam się, ale będę to mówił do bólu - to, ze ktoś jest strona pasywna w seksie oralnym nie oznacza, ze nie czerpie z tego przyjemności i satysfakcji. Inna sprawa jak życie intymne opiera sie tylko na tym, ale w tym przypadku nikt nigdzie nie mówił ze tak jest.
Poza tym, wtrącanie b--m do związku (w którym mozecie sie z partnerem wymieniać, albo i nie jak nie chcecie) tez
  • Odpowiedz
Drdres: @konopiapolska:

Co ty opowiadasz za głupoty, dziewczyna jasno dała do zrozumienia że ją to "jara jak sam s-------n" XD a ty próbujesz zrobić z niej ofiarę, pewnie jeszcze byś to pod g---t podciągnęła bo "dziewczyna jest nie świadoma", na tym polega cała frajda posiadania partnera na własność że można robić rzeczy jakie się tylko zamarzy i oczywiście partner się na to zgodzi.

Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz
@konopiapolska co Ty gadasz, na tym polegają fetysze, ze podniecaja bez nawet dotyku. Mnie tez takie rzeczy podniecaja i to nie oznacza, ze nie otrzymuje z tego satysfakcji, wręcz odwrotnie. Nie wiem jak można mysles, ze to co mnie nie jara, to innych na pewno tez nie
  • Odpowiedz
@konopiapolska no właśnie, TWOIM zdaniem XD masz bardzo wąskie horyzonty. Jak sie kocham z chłopakiem i zlapie mnie za szyje, to mam satysfakcję fizyczna i psychiczna JA i on również, bo akurat nas podniecaja takie rzeczy jak i inne również. Nie wiem dlaczego mam tłumaczyć dorosłej kobiecie na czym polegają fetysze i ze również mogą przynosić fizyczna satysfakcję.
Rozumiem, ze według ciebie jak złapie za szyje to juz nic nie czuje,
  • Odpowiedz
BogatyMarzyciel: @CisowiankaLekkoGazowana
"wspolczuje Twojemu facetowi, bo pewnie nawet monety Ci nie strzeli..."
a to orale to jakiś obowiązek w związku? xDDD zycie to nie p---o
wspólczuc to nalezy tym co orgazmu nie maja zadowalajacego w klasycznym seksie i musza kombinowac z jakimis zastepstwami

ogolnie to malo jest bardziej cringowych igraszek niz jak jakis kasjer i kosmetyczka w sypialni bawia sie w bondage i udaja co z nich za
  • Odpowiedz
CharyzmatycznaBabcia: @konopiapolska: Nie widzę Twoich postów, ale po odpowiedzi innych osób podejrzewam, że sugerowałaś że ona nie czerpie przyjemności seksualnej z takiego seksu, tylko jest wykorzystywana.

Powiem tylko, że z bycia osobą uległą można czerpać ogromną przyjemność seksualną. Ja często fantazjuję o tym, by moja różowa zrobiła ze mną, to co OP robi ze swoją różową i nie czułbym się wykorzystywany, ani skrzywdzony.
Też chciałbym być taką zabawką seksualną, która ma
  • Odpowiedz