Aktywne Wpisy
_aqq +83
Adamfabiarz +13
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
#matura
@MisioPysio123: gwarantuje Ci że nie xD
ale to ty szukasz na ogólnodostępnych stronach arkuszy maturalnych, to zadaj sobie pytanie teraz kto jest głupi xD
już nie wspominając o tym że miałeś niecałe 30% na podstawie więc twoje zdanie sie nie liczy
Co robiłeś przez ten cały czas, pancerny tłuku?
Ale czego oczekiwać po kimś kto rejestruje się na wypoku bo myśli że gdzieś dostanie arkusze xd
@dobrypolaczek: Jakie zapamiętywanie wzorów? Przecież wszystkie potrzebne wzory są w karcie. Podstawiając dane pod wzory z karty można spokojnie wyjść na ponad 30%.