Aktywne Wpisy

anoysath +1462
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja
źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz
Ana77 +3
Ktos wciska mi kit o dużych zyskach na giełdzie jeżeli wykorzystuje sie sztuczna inteligencje. Że sam robi bota i ten na demo wyciąga na miesiąc kilkanaście tysięcy zł. Jako, że bliska osoba to łyka to zastanawiam się czy przy spekulacji jest to w ogóle mozliwe? Bo mnie się wydaje, że nie XD Genialny program, który gra dla ciebie na giełdzie a ty tylko nadzorujesz.Namawiają do założenia konta o wpłacenia kilku tysięcy. Namawia

#matura
@MisioPysio123: gwarantuje Ci że nie xD
ale to ty szukasz na ogólnodostępnych stronach arkuszy maturalnych, to zadaj sobie pytanie teraz kto jest głupi xD
już nie wspominając o tym że miałeś niecałe 30% na podstawie więc twoje zdanie sie nie liczy
Co robiłeś przez ten cały czas, pancerny tłuku?
Ale czego oczekiwać po kimś kto rejestruje się na wypoku bo myśli że gdzieś dostanie arkusze xd
@dobrypolaczek: Jakie zapamiętywanie wzorów? Przecież wszystkie potrzebne wzory są w karcie. Podstawiając dane pod wzory z karty można spokojnie wyjść na ponad 30%.