Wpis z mikrobloga

@MisioPysio123: xDDDDDD

ale to ty szukasz na ogólnodostępnych stronach arkuszy maturalnych, to zadaj sobie pytanie teraz kto jest głupi xD

już nie wspominając o tym że miałeś niecałe 30% na podstawie więc twoje zdanie sie nie liczy
  • Odpowiedz
@MisioPysio123: Ja pierdykam to trzeba być turbodebilem żeby nie zdać na 30%, ale jeszcze żeby zakładać konta na wypoku i szukać arkuszy do poprawki, to już inne poziomy zdebilenia xD

Co robiłeś przez ten cały czas, pancerny tłuku?
  • Odpowiedz
co was obchodzi dlaczego nie zdalem, ale jesli waszym zdaniem jest to definicja inteligencji to super ze umiecie sie pocieszac,niezla hipokryzja od idiotow slyszec ze jest sie idiotą :(
  • Odpowiedz
@MisioPysio123: lickujesz każdy post o przeciekach do tego jak ktoś Tobie tego nie da to go wyzywasz albo piszesz co szkodzi zajrzeć XD nawet najwięksi debile ode mnie z klasy pozdawali matmę na 34/36% a Ty jeszcze wyzywasz innych od idiotów i jakieś gadki o inteligencji. jeśli twoja inteligencja polega na proszeniu o gotowe arkusze bo nie potrafisz zapamiętać 10/15 wzorów to niestety mam przykrą wiadomość, nie jesteś zbyt inteligentny
  • Odpowiedz
  • 0
@MisioPysio123 Chłopie, szukasz arkuszy maturalnych na portalu ze śmiesznym obrazkami i jeszcze masz czelność wyzywać ludzi od zjebow xD Przyzaj szczerze, uczyłes się coś na te poprawkę, czy od razu wyszedłeś z założenia, że ktoś zda za Ciebie?
  • Odpowiedz
bo nie potrafisz zapamiętać 10/15 wzorów to niestety mam przykrą wiadomość, nie jesteś zbyt inteligentny xD

@dobrypolaczek: Jakie zapamiętywanie wzorów? Przecież wszystkie potrzebne wzory są w karcie. Podstawiając dane pod wzory z karty można spokojnie wyjść na ponad 30%.
  • Odpowiedz