Aktywne Wpisy
Bezi77 +116
Konkurs
Do wygrania oryginalna osłona wagi jaka była na Primw V z podpisami wszystkich zawodników jacy byli na Gali PRIME V.
Aby wygrać poproszę o propozycję podtytułu Gali Prime 6. W jakim klimacie?
NA propozycje czekam do jutra 9 lipca do godz 21:00. Odpowiadamy tutaj w tym wątku.
Powodzenia.
#famemma #primemma
Do wygrania oryginalna osłona wagi jaka była na Primw V z podpisami wszystkich zawodników jacy byli na Gali PRIME V.
Aby wygrać poproszę o propozycję podtytułu Gali Prime 6. W jakim klimacie?
NA propozycje czekam do jutra 9 lipca do godz 21:00. Odpowiadamy tutaj w tym wątku.
Powodzenia.
#famemma #primemma

92cel +21
To w sumie czym się różni Ukraina od Rosji skoro oboje zabijają lub posyłają śmierć niewinnych mezczyzn?
Edit: Tak, trzeba to mówić głośno i jasno: Ukraina zabija niewinnych mezczyzn, bo jak cię wepchnę do klatki z dzikim głodnym psem to cię zabiłem, mimo że to pies cie zaatakował.
A skoro Ukraina popełnia taka zbrodnie to w sumie czym się różni od Rosji, która też zabija niewinnych ludzi?
https://wykop.pl/link/7151201/uciekali-przed-wcieleniem-do-wojska-zostali-ponizeni-przez-straz-graniczna
#rosja #ukraina #wojna #
Edit: Tak, trzeba to mówić głośno i jasno: Ukraina zabija niewinnych mezczyzn, bo jak cię wepchnę do klatki z dzikim głodnym psem to cię zabiłem, mimo że to pies cie zaatakował.
A skoro Ukraina popełnia taka zbrodnie to w sumie czym się różni od Rosji, która też zabija niewinnych ludzi?
https://wykop.pl/link/7151201/uciekali-przed-wcieleniem-do-wojska-zostali-ponizeni-przez-straz-graniczna
#rosja #ukraina #wojna #
Ledwo wyjechałem na wakacje, a tu Pan Frasyniuk, mocno kojarzony z opozycją na antenie #tvn wyzywa polskich żołnierzy od śmieci XD
#bekazopozycji bo inaczej tego braku rozumu i instynktu samozachowawczego nazwać nie można XD
#tvpis będzie miało co grillować
Komentarz usunięty przez autora
Ja to chyba zostaję na Kanarach panowie, bo w tej Polsce to się #!$%@? nie da żyć XD
@PrzeKomentator
TAK BY BYŁO. Z PEWNOŚCIĄ. XD
Tak, na oczach dziesiątek kamer roztrzaskałby bagnetem łeb dziennikarzowi.
@Neubert: wracaj, co jak co, ale do Ojczyzny zawsze ciągnie po jakimś czasie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą, pan pepe Frasyniuk to opcja UW, a UW nie ma wstępu do PO, a teraz widac kto w PO jest ukrytą opcją UW ( ͡° ͜ʖ ͡°) Będzie czystka w PO, IMO
Komentarz usunięty przez moderatora
XD
NAWET NIE WIEM, JAK TO SKOMENTOWAĆ XD