Aktywne Wpisy
teslamodels +29
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
Runaway28 +26
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ze stresu kazałam mężowi wziąć młodego i wyjechać z domu, nie mogę połowy rzeczy znaleźć, choć wczoraj jeszcze były. :v
To będzie piękne 8 dni.
#rodzicielstwo #wakacje
U babci jak śpi jeden dzień to drugi z rzędu już nie chce, bo chce do rodziców.
Teraz sprawdziłem - 6 dni w Zieleńcu ta wycieczka
@wiem_wszystko ale przecież czy ja napisałam, że on pije piwo zero? Młody wziął sobie to na logikę, że może by mogl zero, gdzie zero w tym domu pije tylko ja, więc mu powiedziałam, że piwa zero też nie
@szeryf3city widziałam pogodę, dałam mu lekka kurtkę, coś czuję że do morza ani razu nie wejdą.
@karol-domanski33: a może i chłopcy
W dzisiejszych czasach każdy na własnej chacie bardzo często babcie nie pomagają przy dzieciach bo daleko do wnuków i możesz jako rodzic liczyć tylko na siebie. Wieczne przemęczenie
@PachneImbirem: po co ci gówniak jak nie możesz się doczekać kiedy się go pozbędziesz na kilka dni?
@PachneImbirem: po co ci gówniak jak nie możesz się doczekać kiedy się go pozbędziesz na kilka dni?
@FELIX90 nie zrozumiałeś ironii.
@PachneImbirem to juz mozesz byc spokojna :D poradzi sobie