Aktywne Wpisy
kimikini +30
ma ktos nowa skode fabie? warto? 80% jazda w miescie bedzie
da sie troche ponegocjowac z cena ew dostac jakis gratis?
#motoryzacja #auta #samochody #pytanie #skoda
da sie troche ponegocjowac z cena ew dostac jakis gratis?
#motoryzacja #auta #samochody #pytanie #skoda
Salido +256
Minął 14. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
89 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
95 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
89 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
95 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
farmaceutka ogarnia tylko recepty i podaje leki i zarabia 4k na rękę
nie kumam tego świata
#praca #pracbaza
@cecidimus: @Wiskoler_double:
a jak Pani farmaceutka się walnie przy realizacji recepty 80-letniej Pani Krysi i sprzeda Pavulon zamiast Paracetamolu .. to Pani Krysia wyciągnie kopyta
Rozumiesz?
apteka ma na stanie kilkaset, a raczej kilka tysięcy ? preparatów, o jakikolwiek nie zapytasz, zna jego główne składniki, i ich wpływ na zdrowie, i jeśli pytasz np. o tańszy zamiennik, wie pod jaką nazwą innej firmy występuje
większość tych preparatów ma znaczący wpływ na stan zdrowia, część z nich na życie,
błędnie wydane mogą być niebezpieczne, lub zagrażać życiu
Do wszystkich wykopowych magistrów farmacji- chylę czoła. Moja współlokatorka była na farmacji, jak zobaczyłam jej notatki to mi się słabo robiło, wzory rozpisane na prawie całą kartkę, a gdzie reszta.
Komentarz usunięty przez autora
@czehoo: niech #!$%@?ą się na gołe klaty xD
"Członkowie samorządu zawodu farmaceuty podlegają odpowiedzialności zawodowej przed sądami aptekarskimi za postępowanie sprzeczne z zasadami etyki i deontologii zawodowej oraz przepisami prawnymi dotyczącymi wykonywania zawodu farmaceuty"
Farmaceuta jak się jebni@ to idzie pierdzieć w pasiaki tak samo jak i
https://mgr.farm/aktualnosci/farmaceuta-pomylil-lek-sad-ukaral-go-za-opieszalosc-w-naprawie-bledu/
nie pamiętam kiedy w aptece byłem ostatnio..
Twój Orginal Post to kpina...
sposób rozumowania to zero jedynkowe wypaczenie odpowiedzialności środowiska pracy.