Zaszczepiłbym się jeszcze 100 razy, dał sobie włożyć pod skórę i do mózgu czipa i z dumą wyrobił 20 paszportów covidowych, a wszystko po to żeby szurów dupa piekła ( ͡°͜ʖ͡°)
Ta "plandemia" udowadnia że nie ma już dla ludzi ratunku. Szury nie potrafią zrozumieć różnicy pomiędzy skutecznością szczepionki a tym jak przechodzi się wirusa. Więc jak ciągle jesteś w stanie złapać koronawirusa to HURR DURR szczepionka bezużyteczna ( ͡°͜ʖ͡°)
@greedy_critic: ja się nie szczepie bo moja grupa wiekowa ma niskie prawdopodobieństwo ciężkiego przechorowania na tą chorobę. Jest też zbyt wcześnie, aby móc wprost określić skutki uboczne tych szczepionek, nie bez powodu więc są one nazywane preparatem. Poczekam, zobaczę co z proszczepionkowcami się stanie po tym preparacie, jak sytuacja z tym całym cyrkiem się rozwinie; wtedy zdecyduje się na ewentualne szczepienie, ale raczej nie biorę tej opcji pod uwagę. Jak dla
@Kotr: "każdy powinien mieć wybór czy chce chodzić nago czy nie. Jestem przeciwko przymusom i to że przechodzę bez ubrań koło przedszkola nie powinno mieć żadnego znaczenia" ( ͡°͜ʖ͡°)
@Tetsuya: po różowej nie można oczekiwać logicznego myślenia ( ͡°͜ʖ͡°)
@kfiatek_na_parapecie: pewnie jesteś tym typem człowieka który szczepionki nie weźmie bo można się rozchorować, a dziewczynie na pierwszej randce wylizuje dupę do czysta ( ͡°͜ʖ͡°)
#tatuaze #chwalesie kolejny do kolekcji, ulubiony zespół i bieszczadzkie tlo ( ͡º͜ʖ͡º) . Wyszedł mega fajnie i jestem bardzo zadowolony, tylko trzeba uważać teraz jakoś od chodzi żeby się nie zmuszał i dobrze goił ( ͡º͜ʖ͡º)
#heheszki #braun #gasnica #sejm W całej tej aferze jedynym plusem jest to, że znalazłem ciekawy kanał o kulturze żydowskiej i facet faktycznie ma dystans i poczucie humoru.
Ta "plandemia" udowadnia że nie ma już dla ludzi ratunku. Szury nie potrafią zrozumieć różnicy pomiędzy skutecznością szczepionki a tym jak przechodzi się wirusa. Więc jak ciągle jesteś w stanie złapać koronawirusa to HURR DURR szczepionka bezużyteczna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazszurow #heheszki #koronawirus i dorzucę #bekazcovidian bo to wasz tag
@greedy_critic: ja chyba żyję w innym świecie, bo maski to nie miałem założonej z pół roku
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@selectGwiazdkaFromTabelka: chyba w sklepach czy innych tramwajach trzeba było mieć. Dawno mnie u was nie było.
@SpasticInk: lekach na wirusy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest też zbyt wcześnie, aby móc wprost określić skutki uboczne tych szczepionek, nie bez powodu więc są one nazywane preparatem.
Poczekam, zobaczę co z proszczepionkowcami się stanie po tym preparacie, jak sytuacja z tym całym cyrkiem się rozwinie; wtedy zdecyduje się na ewentualne szczepienie, ale raczej nie biorę tej opcji pod uwagę.
Jak dla
@kfiatek_na_parapecie: pewnie jesteś tym typem człowieka który szczepionki nie weźmie bo można się rozchorować, a dziewczynie na pierwszej randce wylizuje dupę do czysta ( ͡° ͜ʖ ͡°)