@rosso_corsa: Ten obok to jest pojazd niezniszczalny, ojcu po pierwszych siedmiu latach od wyjazdu z salonu przepaliła się żarówka i padł fabryczny akumulator. Do dziś stoi jak pojazd zapasowy i nie ma na sobie grama rdzy, a łatwo w życiu nie miał fura pół życia robiła na budowie. I była upalana z gazem w podłodze na zimnym silniku cały czas przez gówniarza który dopiero co zrobił prawko, czyli mnie i
do tego właśnie prowadzi debilny 'cennik' mandatów. co to dla bogatego 100-200 zl? dla mnie sporo, a dla ludzi bujających sie wszelkiego rodzaju eMkami, AMG czy innymi ferrarkami albo bentlejami to jak dyszka. sam bym zapłacił dyszke za możliwość parkowania wszędzie.
o, i ciekawostka: drogie auta (powyżej 200 tys) są bardzo rzadko odholowywane z obawy przed uszkodzeniem, bo co wtedy? miasto musi płacić xD
@rosso_corsa: Dla niego codzienny mandat od straży miejskiej to jak splunąć, dodatkowo ma blisko i nikt mu nie porysuje maski drzwiami. Chłodna kalkulacja i chłop wybrał opcje z mandatami
@rosso_corsa: Mmm nowe budownictwo - 5 miejsc parkingowych, oczywiście na ulicy zakaz parkowania, ale za to lokale usługowe w każdym budynku. Brakuje jeszcze jakiegoś dostawczaka rozładowującego palety gdzieś po jednej stronie ulicy xD
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
Komentarz usunięty przez autora
o, i ciekawostka: drogie auta (powyżej 200 tys) są bardzo rzadko odholowywane z obawy przed uszkodzeniem, bo co wtedy? miasto musi płacić xD
Brakuje jeszcze jakiegoś dostawczaka rozładowującego palety gdzieś po jednej stronie ulicy xD
Dla tych, co nie znają okolicy: 3 minuty spacerem od tego miejsca jest duży parking promenady, darmowy przez bodajże pierwsze 2h.
@Kashankovsky: krowa, dlatego stoi na trawie