Aktywne Wpisy
szynszyla2018 +48
Mam 30 lvl jestem różowym. Coraz bardziej kusi mnie żeby tak całkowicie realnie dążyć do tego żeby mieszkać na zadupiu. Po prostu zajmować się albo hodowla czegoś albo turystyka. Powinnam mieć prościej bo większość jednak ucieka ze wsi. Jestem psychicznie stworzona do życia na zadupiu. Miasto mnie męczy, ludzie mnie #!$%@?. Po jednym wyjściu do klubu już jestem #!$%@? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■ ) a tak jest 23
Juandeaustria2 +479
#antykapitalizm #bekazlewactwa #heheszki #konfederacja #humorobrazkowy
Uda się?
@naimon: no akurat komuchy ze swoimi 'osiągnięciami', szczekając na kapitalizm są kapkę bezczelne
@naimon: Fryderyk Engels - 1873
@naimon: ja oczekuję żebyś się ode mnie odpier*. Kapitalizm ci nie zabrania żyć po swojemu, możesz sobie zakładać z spółdzielnie, żyć fotosyntezą itd. Za to socjalizm mi nie pozwoli żyć po mojemu.
zabierz ze soba reszte komuchow zandbergow i Razem ͡° ͜ʖ ͡°) #!$%@?... do dzungli...tworzyc lepszy świat
jak juz cos osiagniecie wyslij kartke moze przyjade w odwiedziny
nikt od ciebie niczego nie oczekuje
a jedynie zebys sie #!$%@?ł od cudzego zycia
dokładnie
wcisiaknie nosa nie swoje sprawy jest przekroczeniem tej przyzwoitości
@naimon: Popatrz, niby czasy zupełnie inne, a fatalistyczne przepowiednie socjalistycznej religii wciąż te same ( ͡º ͜ʖ͡º)
I tak jak pisali ci wyżej: zawsze możesz iść do lasu i zrobić sobie jakaś komunę. Trudno jednak oczekiwać, że ludzie będą dla ciebie mili, jeśli wciskasz im na siłę socjalistyczną przemoc ograniczającą
@naimon: To po prostu jakaś bardzo podstawowa ekonomia. Co ciekawe twoi komuszy idole sami mieli tego świadomość.