Aktywne Wpisy
Jacek12 +96
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
#axeliocontent
widac jak bardzo go kochala, pewnie myslala ze akselko dostaje wiecej atencji w internecie i ze bedzie na jego kanale uskuteczniac chore paranoje, potem sie okazalo ze nikt jej nie chce z nim ogladac to kopnela go w dupe
ta poprzednia tez tak miala, w koncu z rozpaczy sie zabila ze jest nikim i nie ma sie gdzie zlapac wyzszej galezi XD gdyby akselko mial z 200k gotowki to pewnie do dzis by z nim siedziala na tej kanapie
chlopak sie poprzebieral w smieszne ciuszki a ona chciala zeby ja pare razy wyruchal i sobie poszla
nie ma to jak komus zbic motywacje do 0 a podbudowac tym swoja
teraz ona chodzi dumna ze wyruchala akselka XD
Komentarz usunięty przez autora
a co mam pisac ze to dobrze ze sie ludzie rozstaja? zdania i tak nie zmienie
elo
Problem z nim jest taki, że nie potrafi się zachowywać normalnie. Nie wiem czy tu da się zdiagnozować jakąś chorobę psychiczną, ale ewidentnie widać, że typ nie widzi, że
Jeszcze koło 2017 miał sporo znajomości wśród fanów retrogamingu oraz utrzymywał kontakt z twórcami youtubowymi w tym temacie. Posypało się wszystko w rok czy dwa lata, jak zaczął się zazdrośnie pultać do RetroGralni i
@MarcinSzabla: z tego co slyszalem bodaj z filmweb to on mial kiedys kanal (chyba ten od konona wladnie) za co polecial bo wgrywal filmy za co prawa autorskue polecialy. Zreszta co to za gracz jak majac takie lokale jak Lastag, Exp Bar, Xpub, GamesUnited oraz komisy growe unika(l) ich jak ognia ale znawca jak cholera. Tak samo niby polowanie na retro a na taka gielde w
Zreszta spojrz na sciane z danymi pojazdow co bardzo rzadko je spotkasz na ulicy i goscia reakcje.
I tym sposobem wkopal takich ludzi jak ten
wybielajac ta druga strone po prostu piszesz nieprawde.
@Bananowy_Kochanek: no to akurat jest prawda ale tez ludzi jakich on spotyka, szanujmy sie naprawde. bandy roznych cwaniakow XD a
@lawniczak: a to roznie z tym bywa bo mnostwo go traktuje jak konona, jak taka maskotke a nie kolege.
szczerze to nie pamietam chyba nikogo kto sie na polskiej scenie retro z kimkolwiek zadaje w dobrej wierze XD chyba raczej tak kazdy wyzej sra niz dupe ma i kazdy naciaga na atencje i
Wiesz no nie oszukujmy sie, gdyby on polaczyl te wszystkie kanaly w jeden to mialby spora sume subow no dajmy tak z 30 tys. No jakby nie byl jaki jest to mialby tak ze 200 tysi spokojnie.
Sluchaj co sie dziwic, ze chca sie z nim zaprzyjaznic, no jest troche ,,szycha" jak konon (co moze
nie kazdy musi traktowac kazde spotkanie czy znajomosc jak jakas gre w ktorej trzeba przeciwnika wyruchac
a niestety to sie dzieje nagminie a jak sie nie dasz i ich wysmiejesz to oni sie wielce na ciebie obrazaja