Aktywne Wpisy
xDjSeba +4
Szukam eksperta od psychoanalizy lub po prostu kobiety, która wyjaśni mi sposób myślenia kobiet.
Sytuacja wygląda następująco, umówiłem się na randkę z tindera. Spędziliśmy razem 3h, najpierw w kawiarni potem spacerowaliśmy po parku. Wyszło na to że mamy podobne zainteresowania, byłem wstanie ją rozśmieszyć kilkoma żartami. Moje ogólne wrażenia były takie, że oboje się dobrze bawiliśmy.
Niestety na drugi dzień już nie dostaję odpowiedzi na swoje wiadomości (╯°□°
Sytuacja wygląda następująco, umówiłem się na randkę z tindera. Spędziliśmy razem 3h, najpierw w kawiarni potem spacerowaliśmy po parku. Wyszło na to że mamy podobne zainteresowania, byłem wstanie ją rozśmieszyć kilkoma żartami. Moje ogólne wrażenia były takie, że oboje się dobrze bawiliśmy.
Niestety na drugi dzień już nie dostaję odpowiedzi na swoje wiadomości (╯°□°
PiotrFr +168
Dopóki człowiek nie ma #dzieci nie widać jak czas zasuwa. Niby wiadomo, że 1993 był 40 lat temu, ale się tego nie czuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dopiero co paliłem szluga przed szpitalem o 4 rano, po dwóch nieprzespanych nocach, a tu dziś już 7 lat mija.
#zycie #takaprawda #urodziny
Dopiero co paliłem szluga przed szpitalem o 4 rano, po dwóch nieprzespanych nocach, a tu dziś już 7 lat mija.
#zycie #takaprawda #urodziny
Co do ostatniego pojedynku to no jest wszystko w porządku, jest dobrze, dobrze robią, dobrze wszystko jest w porządku. Frekwencja wysoka a starcie ciekawe. Ostatecznie to Oczka wygrywają minkowy bój. Stosunek pojedynku 120 głosów (55.05%) vs 98 głosów (44.95%). W sumie to dziś wybieramy czwarty kauczuk, a jak mówi nam struktura turnieju, aż trzech z nich dostanie medale więc zastanówcie się kogo bierzecie do gry w ostatniej szansie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4 para (1/8)
Po lewej, Kauczuk Szmaragd - Musicie mi uwierzyć, że zrobienie mu zdjęcia to naprawdę wielkie wyzwanie. No co tu dużo mówić, historia identyczna jak z kauczukiem arbuzem. Mocno faworyzowany, ale jednak bez starcia tytanów jak w przypadku pojedynku z Zachodem Słońca [*]
Po prawej, Kauczuk Hipnoza - Nie okłamujmy się, że będzie łatwo. Mimo wszystko i tak wielkie brawa dla tego chłopaka za zajście tak daleko, dziś pojedynek raczej przesądzony od razu. Chce jednak uwierzyć w niemożliwe!
Dziękuje za oddanie głosu.
Ale się lista rozrosła (。◕‿‿◕。)
@Miskaryzu
@J3bzzz
@ZlodziejBilonownic
@TetraHydroCanabinol
@Bartex16
@pieczarrra
@LM2525
@wypalony
@Bramborr
@Krokiruks
@XkemotX
@piegu92
#kauczuowemistrzostwa
Który kauczuk jest ładniejszy?
PS; nadal będę się czepiał nazewnictwa rund ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak jest 1/8 finału to powinno być 8 par czyli 16 kauczuków, a są 4 pary, więc de facto to jest 1/4 finału (ćwierćfinał) a nie 1/8. Teraz zostaną 4 kauczuki, więc będzie półfinał więc 1/2 :P
O Boze, o #!$%@?!