Aktywne Wpisy
Z ostatnich 3 zatrudnionych barmanów/barmanek jeden okazal się złodziejem, jeden alkoholikiem, a jedna n--------a. Czy jestem zdziwiony? Nie. Czy będzie lepiej na rynku pracy? Nie. Ogólnie gastronomia to patologia, praca za najniższą krajową, więc nie ma co za dużo oczekiwać. #pracbaza
assninja +41
Po takich rolkach widać jak oni są naprawdę biedni i jak małe mają marzenia, ot największe marzenie to napchać kasę jakiemuś koncernowi żeby mieć, kilka aut i się "pokazać" XD
na tych wszystkich rolkach przewija się to samo, obrzydliwy konsumpcjonizm i wydawanie pieniędzy na drogie rzeczy jako najwyższy życiowy cel. To naprawdę biedni ludzie
#frajerzyzmlm
na tych wszystkich rolkach przewija się to samo, obrzydliwy konsumpcjonizm i wydawanie pieniędzy na drogie rzeczy jako najwyższy życiowy cel. To naprawdę biedni ludzie
#frajerzyzmlm
powierzchnia użytkowa to 134 m2 a powierzchnia po podłogach to 230 m2
I moje pytanie to:cenę za 1m2 liczę po powierzchni użytkowej czy po podłogach?
#budownictwo #budujzwykopem #domza150tysiecy
btw 1120zł za 1m2 to chyba dobry wynik jak na obecne ceny
Wynik kosmicznie niski, robiłeś wszystko sam czy jak? Ja za sam prosty dach dałem 80
Dokładny wynik to 161386,9zł. Za dach dałem 55077 (z drewnem i styropianem nie udało się uciec i kupione na górce styropian grafir lambda 0,32 265zł za 1m3 drewno 1250m3)
Dom z stropodachem, czyli lane skosy.