Wpis z mikrobloga

Niestety okazało się, że Strava działa tylko na iOS w wersji 13 i wyżej, a mój stary telefon dostawał aktualizację tylko do wersji 12. Co będzie najsensowniejsze zamiast Stravy jako aplikacja do zapisywania swoich jazd?

#strava #rower
  • 9
@k3lt: IGS10S zamówiony z Ali już jakiś czas temu, czekam na przesyłkę. Tylko właśnie z niego miało się automatycznie importować do Stravy na telefonie, a tej Stravy na telefonie jednak nie będzie. A ta apka iGPSPORT to podobno bieda.
@PC08: Wogóle nie potrzebujesz Stravy na telefonie synchronizacja ze stravą przebiega przez apkę iGPSPORT w której tylko autoryzujesz swoje konto na Stravie. Ja tam z tą apką problemów generalnie nie mam, ale używam jej tylko do synchronizacji. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
aplikacja do zapisywania swoich jazd?

@PC08: Polecam Locus Pro, można sobie ustawić co ile sekund/metrów ma być zapisywany punkt i dostosować do swojego stylu jazdy. Wszystko się zapisuje, można odpalić automatyczny start, export, działa stabilnie (dać uprawnienia do nieoszczędzania baterii i działania w tle) Poza tym ma dużo innych fajnych opcji. Nawigacja działa bardzo dobrze, ale myk polega na tym że żeby ekran się nie wyłączał trzeba zapłacić :) można przycebulić