Aktywne Wpisy
Fosfofruktokinaza +145
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
JaZestarym +127
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
#coolstory
Stoję sobie w autobusie no i jeden #rozowypasek ciągle mi się przypatrywał, nawet się uśmiechnął do mnie, więc odwzajemniłem uśmiech, ale jako mentalny #bordo nie zagadałem. Korek jak c--j, trwało to z 10 minut, po czym znaleźliśmy się na moim przystanku. W-------y na siebie zacząłem się bić z myślami dlaczego jestem takim przegrywem. Stwierdziłem że c--j, biegnę na następny przystanek, wbijam tam po numer i wychodzę (no bo nie chciałem się spóźnić na studbazę). No to biegnę niczym k---a m----n na setkę, wsiadam, przedstawiam się i pytam o numer i tłumaczę się że nie mogłem przepuścić dziewczyny z tak pięknym uśmiechem (super komplement k---o xD). Usłyszałem tylko:
od jakiegoś karka z tyłu. Tak, to był jej chłopak k---a xD
Skończyło się na tym że uciekłem stamtąd z ryjem czerwonym jak k----n i miałem z-----y cały dzień xD Nawet kierowca autobusu nie klaskał :(
Ale w sumie flaszka wódki z słonymi łzami smakuje wyśmienicie...
tl;dr
@MrMycroft: Dlatego na przyszłość upewnij się że twoja wybranka nie jest ze swoim facetem, szczególnie jeśli jest większy od ciebie. :D
@d__g Udowodniłeś że "masz jaja" i nie jesteś życiowym bordowym. Przecież każda przegrana to jeden krok bliżej do wygranej.
@ZUS_KRUS: Spokojnie, ja tak mam jak czytam Twój nick xD (bez urazy) A poza tym to nic strasznego, uwierz mi. Wystarczy spróbować.
@gugas: Wiem, wiem. Mimo wszystko będę to miło wspominać, no bo... ja spróbowałem, nie będę miał wyrzutów sumienia że nie spróbowałem, a pani zrobiło się zapewne miło,
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora