Aktywne Wpisy

Dumle007 +63
34 LEVEL wbity, można jemu plusika albo chociaż
(づ•﹏•)づ?
I szczęśliwego nowego roku dla was (づ•﹏•)づ
(づ•﹏•)づ?
I szczęśliwego nowego roku dla was (づ•﹏•)づ
źródło: 1000112298
Pobierz
Pamiętam, jak się kiedyś ze znajomymi normikami sylwestra planowało się na 3-4 tygodnie przed. Snuło się plany, gdzie to się nie pojedzie, jak to się nie nawali, jakich to ludzi się nie pozna...
Na szczęście człowiek się odciął, porzucił złe nawyki i wyewoluował w wyższą formę życia, która w tę najważniejszą dla wielu noc, będzie czytała mądrą książkę -Rafał Ziemkiewicz "czas bezprawia", a rano pójdzie pobiegać, by z politowaniem i poczuciem wyższości
Na szczęście człowiek się odciął, porzucił złe nawyki i wyewoluował w wyższą formę życia, która w tę najważniejszą dla wielu noc, będzie czytała mądrą książkę -Rafał Ziemkiewicz "czas bezprawia", a rano pójdzie pobiegać, by z politowaniem i poczuciem wyższości
źródło: +
Pobierz

Wzorem mati1990 wyznaczyłem trasę wg google maps, polecam taki styl życia. Świeżo zaorane pola, drogi p.poz czy środek budowy torów kolejowych do jednostki wojskowej w zestawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#szosa #rower
źródło: comment_1629098688cm7ldM6vO5tU0pI6HmBDtG.jpg
Pobierz@Dru_Gru: (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: comment_1629099106EpcH9YZFgdAtFrxtsgJzXg.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Dru_Gru: Może to nowy trend w kolarstwie a Ty się nabijasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sensie takie trochę "retro"
Alternatywne metody parzenia kawy też przeżywają swój renesans.
taguj #mati1990content
@mmichal: Jeden raz zaufałem googlowi z myślą nie może być tak źle. No i było gorzej :D
Nigdy nie wiem co mnie czeka :D
Czy może będzie to ładny asfalt czy może grząskie błotko i ujeby i nagły koniec trasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sprawdza się też road planner na Stravie. Ale on wymaga premium
@uytx
Takie pytanko jeszcze, bo na razie tak zerkam w obie apki jednym okiem w pracy, jest tam możliwość losowania trasy? Coś podobnego jak ma garmin w swojej apce że daje punkt poczatkowy, ustalam dystans i wyznacza trasę na podstawie heatmap użytkowników?
źródło: comment_1629118443GRDE9ApOkKndBivJEsNCUY.jpg
Pobierz