Aktywne Wpisy
mybeer +155
Ile netto zarabiają Polacy pod koniec 2024 roku? Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie.
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Ile zarabiasz miesięcznie na rękę?
- Poniżej 4.000 8.3% (497)
- 4.001-5.500 15.4% (925)
- 5.501-7.000 16.6% (998)
- 7.001-9.000 13.8% (828)
- 9.001-12.000 14.5% (872)
- 12.001-15.000 7.8% (468)
- 15.001-18.000 4.8% (287)
- 18.001-22.000 3.9% (235)
- Powyżej 22.000 10.7% (640)
- Nie zarabiam w Polsce 4.2% (250)
radziuxd +1246
Chciałem dać znać, że jakiś troll podszywa się pode mnie (innych wykopków z tagu pewnie też) i wysyła maile z groźbami do tej dziennikarki z Afganistanu. Już do niej napisałem, wyjaśniłem o co chodzi i napisałem że ma to usunąć, zanim więcej ludzi zacznie łykać tego trolla i powielać to dalej. Babka oczywiście nie odpowiada i ma w nosie, że publicznie pomawia niewinną osobę i organizuje na nią internetowy lincz i hejt. Ma jeszcze kilka godzin na sprostowanie tego, w innym wypadku sprawę zgłaszam na policję zanim zrobi się z tego jakiś gnój
"Dziennikarka" tak mądra, że nie rozpoznała ewidentnego trolla. Kto podpisywałby się pod czymś takim? Równie dobrze ktoś mógłby napisać np. maila z groźbami do Andrzeja Dudy, podpisać się "Jagoda Grondecka", dodać jej link do jej profilu i pomówić ją o poważne przestępstwo.
Internetowe śmieszki i przytyki które sam nieraz robiłem na wykop to jedno. Tylko że one nikomu nie robią krzywdy. Co innego podszywanie się, pisanie gróźb śmierci w czyimś imieniu i próba sprowadzenia mu policji na chatę :P
Gratulacje i podziękowania dla @Aganiok__ która udostępniała ten fejk dalej bez żadnego przemyślenia i zweryfikowania go
#afganistan
@NPC_358034: Aż mi się przypomniały początki tagu #dupeczkizprzypadku gdzie typ śledził laskę pod dom robiąc z 50 zdjęć. Wystarczy że trafi się jeden świr który dla paru plusów zrobi wszystko
Komentarz usunięty przez moderatora
to jest to co wiele razy bylo powtarzane w memach - baba za mezczyzne uwaza tych 9/10 a reszte nawet nie uwaza za ludzi
co ja to obchodzi kim jestes? wazne zeby dowalic
Problem masz co najwyżej z osobą ktora sie pod ciebie podszywa.
@roshida55: Nie wierzymy ci
Dzień dobry, witamy w świecie poza tagiem #przegryw, proszę wyłączyć internet i poinformować swoich rodziców o możliwej wizycie dzielnicowego.
@roshida55: xD no tak, ty jesteś obsrany więc ma to usunąć bo nie wiadomo czy to ty czy ktoś się podszywa.
To że ktoś jej grozi śmiercią, gdzie jednocześnie te groźby są wyjątkowo wiarygodne z uwagi na jej sytuację - to jest nic. Najbardziej zagrożony jest Wykopek w
No, poza tym że w odpowiedniej koncentracji legitymizują one niebezpieczne ideolo - i sprawiają że pewni ludzie nie zauważą że to tylko śmieszki. I w pewnym momencie budzisz się w rzeczywistości gdzie istnieje w twojej śmieszkowej grupce pewna subpopulacja True Believers. Patrz, /pol/. Patrz video anonka od "subscribe to pewdiepie" który sobie śmieszkując i memując rozstrzelał kilkunastu czy kilkudziesięciu ludzi w Nowej