Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Zwykle pierdzielenie nieudacznika - możesz przescrollować.

Nigdy nie zaznam bliskości z powodu mojej kochanej rodzinki. Od dziecka bity, wyzywany, alkoholizm. Bałem się do domu przychodzić, bo wiedziałem że ojciec pijany będzie się darł i bił z matką. W najgorszych momentach groziłem im nożem żeby się uspokoili. Na policję nigdy nie zadzwoniłem. Do tego wyśmiewany przez rówieśników, bo nieraz jak gdzieś z nimi tylko wychodziłem to te darcia słyszeli.. No i tak się zamknąłem w sobie. W ogóle nie potrafię rozmawiać na żywo z ludźmi. Jąkam się, brakuje mi słów w gębie, ciężko o jakieś zdania. Na każdym kroku miałem z trgo powodu jeszcze większe rycie psychy, bo oprócz znajomych to np. przez nauczycieli zwłaszcza języka polskiego, gdzie przykładowo ciągle byłem naskarżany, że nie mam po co iść na maturę ustną. W ogóle dziwne, że poszedłem do szkoły średniej po tej patologii.. Bo ze względu na słabą naukę miałem iść do zawodówki.

Szkołę skończyłem i gdzieś tam niby pracuję, ale jestem zwykłym wrakiem. Przez ostatnie miesiące żyje jak zombie. Nie mogę się odblokować. Nic mnie nie cieszy. Chciałbym mieć jakieś życie chociaż w połowie normalne, z kimś bliskim. Ale nikt mnie nie zechce, nikt nie będzie chciał się ze mną zadawać. Próbowałem tam kogoś poznać przez jakieś zainteresowania, ale co z tego jak się nie umiem odnaleźć wśród ludu..

#depresja #przemyslenia #zalesie #gorzkiezale #dda

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6118da52f81bf9000b2c6c7f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Zwykle pierdzielenie nieudacznika -...

źródło: comment_1629032801xOEfG3TbsTkKQRQ3Gp4HoY.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: @Eugeniusz_Zua - serio? akceptujesz takie komentarze?
Widać, że chłopak ma poważne problemy, dużo przeszedł w życiu i nie skłoniło cię to do refleksji, że ten komentarz sie nie nadaje i jest po prostu #!$%@?? #!$%@?.
Co do autora postu. Być może jeszcze nikogo nie znalazłeś, bo po prostu nie trafiłeś na odpowiednią osobę. Na sam początek radziłbym Ci wybranie się do jakiegoś specjalisty. Warto też poszukać jakiś grup
  • Odpowiedz
DobraLoszka: Pozwól że odniosę się do Twojego posta Opie.

Zwykle pierdzielenie nieudacznika - możesz przescrollować.

A właśnie że nie. Nawet jeśli czujesz się nieudacznikiem to nie jesteś wcale przegrany. Co ja mogę wiedzieć na ten temat zapytasz? Otóż wiem. Moja dziewczyna też nie miała lekko. Jeśli miałeś takie problemy to nie znikną same. Ale ważne jest to żebyś Ty nie zaszufladkował siebie jako nieudacznik. Masz tutaj jedno życie i jedyna rada godna zapamiętania to WALCZ O SIEBIE Z CAŁEJ SIŁY W KAŻDEJ SFERZE ŻYCIA.
  • Odpowiedz