Wpis z mikrobloga

Prawda jest taka, że to nie życie jest do d--y, tylko wy i wasze podejście ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jesteście #przegryw w wyniku własnych wyborów (tak jak Pan Janusz powiedział).

1.Dlaczego wam codziennie ciężko wstawać do pracy, a robota was cholernie męczy i odbiera wam smak życia?

-Ponieważ jesteście wygodniccy i dlatego preferujecie #neet, bo nigdy o nic w życiu nie walczyliście. Ja od 8 roku życia uprawiam regularnie sport, jeździłem na zawody w 3 dyscyplinach, więc lubię wyzwania i nie boję się rywalizować ani męczyć. Wy od dzieciaka siedzicie przed komputerem grając w gierki i matka wam podaje jedzenie na talerzu pod nos, więc jakiekolwiek wyzwanie jest dla was męczarnią, a myśl o zmęczeniu się jest dla was równoznaczna z powolnym umieraniem. Sprzątanie - męczące, gotowanie - męczące, praca - męcząca. Dla kogoś, kto jest regularnie w ruchu, nie jest to męczące.

2.Dlaczego czytacie te wszystkie bzdury o #blackpill #redpill itd?

-Bo nie ma czegoś takiego jak P0lka lecąca na Chada. Wygląd oczywiście to kryterium ,które selekcjonuje kandydatów, ale w dalszej kolejności są takie cechy jak: Poczucie humoru, PASJE, komunikatywność, inteligencja. Jak jakakolwiek kobieta ma na was polecieć, skoro jedyne o czym moglibyście porozmawiać to narzekanie na swoje życie lub gierki online? XD Język wam się plącze i nie potraficie znaleźć tematu niekoniecznie z powodu bycia aspołecznym, tylko dlatego, że całe życie walicie kapucyna przed kompem. Z mordą chada ale IQ psa, to możecie pobawić się w wieku 20 lat, a potem skończycie z jakąś Dżesiką i alimentami. Uroda przeminie, ale dojdą długi i inne problemy.

3.Dlaczego życie nie ma dla was żadnego sensu?

-Bo nie macie żadnych zainteresowań. Zasiedzieliście się przed komputerem i matka wam usługuje. Nie macie pasji, której moglibyście się poświęcić. Życie jest dla was wegetacją, bo każdą czynność przeżywacie tak samo. Najprostszy mógłby być nawet sport, np taki jak wycieczki rowerowe. Dla przykładu powiem wam, że jestem prawie 4 lata w związku i zdecydowanie rowerem najbardziej lubię jeździć samotnie, bo nikt mi nie mówi gdzie mam jechać

#niebieskiepaski #takaprawda
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@olaf_wolominski: Napisała zielonka. Rozumiem, że multi jako polityczny wojownik neuropy, a to konto do wyżalania się nad swoją marną egzystencją? xD

Neuropa kompromituje się sama. Zresztą połowa tego tagu to płatne trolle polityczne, więc?
  • Odpowiedz
@Sok_Mandarynkowy: Ad.1 Tylko to nie jest winna w 100% ich, tylko rodziców/opiekunów i nie umiejętnego wychowania, nie zaszczepienia pasji, trudno jest zmienić nawyki w wieku 20 kilku lat, szczególnie jak nie ma się żadnej motywacji w życiu. Po za tym większość nie ma natury zdobywców i godzi się z tym co jest.

Ad.2 Trochę idealizujesz kobiety, one też w większości nie mają jakiś wybitnych pasji. Głównym czynnikiem po za wyglądem w
  • Odpowiedz