Aktywne Wpisy
xena_x +20
Z mojego doświadczenia samotni mężczyźni po 30-stce są gorszym sortem na rynku matrymonialnym .
Wysokiej jakości mężczyzna szybko znajdzie sobie kobietę od momentu kiedy zaczyna się wiek randkowania czyli od 18l. przez kolejne 10 lat, do max. 28l. Tacy są zwykłymi, autentycznymi kolesiami którzy nie udają kogoś kim nie są. Nigdy nie czytali porad PUA i innego bullshitu więc kobiety widzą w nich szczerość.
jak chłop nie miał żadnej dziewczyny to lepiej się z nim nie zadawać bo to oznacza że ma jakieś braki. Większość chlopow po 30stce ktorzy byli sami:
- nie potrafili zadbac o swoj wyglad, wygladali niechlujnie, mieli obleśny zarost, zero wyczucia stylu, ubierali się w dziwne ubrania.
Wysokiej jakości mężczyzna szybko znajdzie sobie kobietę od momentu kiedy zaczyna się wiek randkowania czyli od 18l. przez kolejne 10 lat, do max. 28l. Tacy są zwykłymi, autentycznymi kolesiami którzy nie udają kogoś kim nie są. Nigdy nie czytali porad PUA i innego bullshitu więc kobiety widzą w nich szczerość.
jak chłop nie miał żadnej dziewczyny to lepiej się z nim nie zadawać bo to oznacza że ma jakieś braki. Większość chlopow po 30stce ktorzy byli sami:
- nie potrafili zadbac o swoj wyglad, wygladali niechlujnie, mieli obleśny zarost, zero wyczucia stylu, ubierali się w dziwne ubrania.
Do końca swoich dni będę stał na straży prawdy na temat absurdalnie i groteskowo przewartościowanych pieprzonych mieszkań i nieruchomości w Polsce, ponieważ jako jeden z nielicznych jestem świadomy, że w Polsce 90 procent landlordów to obrzydliwe staruchy, które całe życie się ślizgały i mają dwie lewe ręce do wszystkiego, jedyne co doprowadziło do zgromadzenia w ich rękach tego majątku to obrzydliwy, wypaczony system.
Polska jest krajem, w którym leniwe, nieudaczne staruchy obżerają się i obrastają w tłuszcz na garbach młodych, ciężko tyrających osób, które muszą albo bulić landlordowskiej jegomości kasę za wynajem, albo kupić ten kloc z betonu za kilkaset k co jest moim zdaniem kompletnym absurdem. Cały kraj, jego szkielet, struktura jest skonstruowana na wyzysku młodych i lenistwie starych, obleśnych januszy i grażyn, którzy nie potrafiliby odczytać prostego wykresu i w sumie to niczego by nie potrafili oprócz picia wódki z innymi staruchami, gdy kasa młodych wartko płynie im do kieszeni.
Nie pogodzę się z tym systemem, że starzy nic nie musieli potrafić, a młodzi muszą się uczyć, edukować całe życie i tyrać na jaśnie Januszowe, opasłe doopsko.
Politycy,
Polska jest krajem, w którym leniwe, nieudaczne staruchy obżerają się i obrastają w tłuszcz na garbach młodych, ciężko tyrających osób, które muszą albo bulić landlordowskiej jegomości kasę za wynajem, albo kupić ten kloc z betonu za kilkaset k co jest moim zdaniem kompletnym absurdem. Cały kraj, jego szkielet, struktura jest skonstruowana na wyzysku młodych i lenistwie starych, obleśnych januszy i grażyn, którzy nie potrafiliby odczytać prostego wykresu i w sumie to niczego by nie potrafili oprócz picia wódki z innymi staruchami, gdy kasa młodych wartko płynie im do kieszeni.
Nie pogodzę się z tym systemem, że starzy nic nie musieli potrafić, a młodzi muszą się uczyć, edukować całe życie i tyrać na jaśnie Januszowe, opasłe doopsko.
Politycy,
Pytanie na serio od laika - bez baitów, chęci #!$%@? kogoś czy trollowania.
Czy warto iść na #informatyka dla papierka ew. czy warto przebranżawiać się na #it? Zapewne większość osób odpowie, że tak, bo w końcu #programista15k itp. Ale nasuwają mi się wątpliwości co do tej ścieżki...Zaznaczam, ja nie chcę się przebranżowić czy zmieniać studiów. Pytam o to z perspektywy licealisty, stojącego przed wyborem studiów/ścieżki kariery. No i ok, skąd te moje wątpliwości? Po pierwsze - automatyzacja i sztuczna inteligencja. Jasne, póki co wszechobecna beczunia i śmieszki domorosłych programistów z #githubcopilot , ale przecież technologia ciągle idzie do przodu i teraz taki program popełniający sporo błędów za 5-7 lat będzie działać znacznie, znacznie lepiej i przedsiębiorcom będzie się o wiele bardziej opłacać kupić ten program, aniżeli inwestować w parunastu programistów i zostaną tylko osoby przeznaczone do "kontrolowania" działania tego programu. Po drugie i tutaj już chyba wszystkim znana kwestia przesytu juniorów. Wiem, wiem, od 2 lat ta sama śpiewka, ale przecież te teksty o 500 Cv na miejsce nie biorą się znikąd. Co Mirki i Mirabelki o tym sądzą?
#it #ai #informatyka #pracait #programista15k #infa
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61139a3ed54b81000a2e2fb6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
ALE
Musisz to lubić, jak masz się męczyć to żadne studia nie mają sensu. Osoby u mnie na roku, które poszły tam dla kasy waliły takie głupoty merytoryczne, że głowa mała.
Jak sam się nie wkręcisz w to to nikt cię tego nie nauczy. Studia IT to nie jest kurs bycia #programista15k tylko ogólny przejazd przez wszystkie dziedziny. I często mają mnóstwo dupogodzin byleby wypełnić limity.