Wpis z mikrobloga

Mało Kononowicza na tagu #kononowicz.

Gdzie spekulacje na temat mazurskiego miejsca wypoczynku? (a może warmińskiego)
Gdzie dyskusje o "aparacie" słuchowym?
Jakiego słowa nie mógł znaleźć Prezydent na niedawnym filmie kosmosu? (Pomijając okoliczności to film powinien być wliczony do absolutnego kanonu S17)
Ostatnie koszenie trawy (białoruskie)też przeszło tu bez echa, chociaż wpłynęło na tamtejszy ekosystem.
Czy wanna kiedykolwiek została w prawidłowy sposób użyta?
Setki różnych wątków, o których można rozmawiać, a wy tu stałe p--------e o jakichś miernotach.

Żadnego linku, mema itd nie daję, bo jestem starej daty.
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@leptino:
1- było- pojechał do tej typiary od rolników z TV z kosmoludkiem i pocałowali klamkę.
2- było- to chińskie g---o za 2 dolce z Ali o podobnych możliwościach i parametrach do jego megafonu... Sradzio pożałował nawet tych 10 dolków na cokolwiek lepszego... Nawet nie mówię o tym, żeby go do laryngologa zabrały te ameby umysłowe wokoło niego...
3- nie wiem, dałem spokój. Ostatnio oglądam same kompilacje, bo mnie wszystkie
  • Odpowiedz
@leptino: Dzięki bielskiemu odechciało się większości oglądać, pijak aron wydzierający się zza kamery i rozkazujęcy też nie pomaga, kosno jest również niemożliwy do oglądania czy jakiejkolwiek interakcji. Sam dawniej każde exposse nawet te godzinne oglądałem po kilka razy bo bawiło a teraz nawet nie odpalam bo wszytko i tak ustawione plus najlepsze teksty powycinane przez cenzora. Każdy szkolny kanał odsubowany i tylko wchodze jak widze poruszenie na tagu ale nawet
  • Odpowiedz