Olej kobiety/związki bro! Zainwestuj w siebie ten czas. Najważniejsze to własny rozwój i pasje bro!
Doradziły wykopki, gdzie 99% pisząc to j---e u janusza w fabryce smrodu, a ich pasje to jbzd, wykop i gierki xD
Brzmi co najmniej jakby pracowali 20h nad stworzeniem swojego imperium deweloperskiego, a 3/4 z nich mimo tego zainwestowanego czasu we własny rozwój nie wyjdzie z magazynu/produkcji/budowy przed 30stką xD
Ale się obudzicie z ręką w nocniku po 30stce. Z waszymi mordami, sylwetkami i podejściem do życia to będziecie latać jak pieski za rozlazłymi rozwódkami 80kg, 38 letnimi, z 2 bachorami, jak was samotność d-----e.
@omajgydnes: Już sobie wyobrażam jak wraca taki wykopek po 10 godzinnej zamianie u Janusza do pustego domu i skleja jakieś uboty z papieru w ramach pasji. No k---a, stare dziady mają mniej ponure życie xdd
Już sobie wyobrażam jak wraca taki wykopek po 10 godzinnej zamianie u Janusza do pustego domu i skleja jakieś uboty z papieru w ramach pasji. No k---a, stare dziady mają mniej ponure życie xdd
@purystkaod6bolesci: k---a wystarczy, że popatrzę na 90% znajomych rówieśników od 30 w górę. Normalnie stare pomarszczone dziady z zakolami i brzuchami. Tfu
@omajgydnes: to tak jak kobiety po 30, 90% stać jedynie na mejk up który schowa drugi podbródek i malowanie paznokci. Polacy w ogóle o siebie nie dbają xd
@EastWestEast: w ogóle nie jestem. Ja jestem ucieleśnieniem kobiecych pragnień z ryjem 6/10. A tak poważnie to jestem w nieformalnym związku ze stażem powyżej roku. Od 18 roku życia nie miałem okresu żebym dłużej niż miesiąc był bez dziewczyny. Życie w pojedynkę nie ma żadnego sensu. Żadnego k---a
@omajgydnes: a no to nie dziwię się że nie miałeś problemu z dziewczynami, co ja mam powiedzieć jak wyglądam.jak g---o z 173cm a takiej sylwetki jak ty to nawet na soku bym nie zrobił
@kamilek98PL: pssst wystarczy walić propionat, żreć 2000 kcal, w tym 200 gB i za pół roku jesteś docięty, ale nikomu nie mów bo trenerzy personalni nie będą zarabiać na naiwnych ( ͡°͜ʖ͡°). 173 to żadna tragedia. Nie wierz we wszystko co tu czytasz. Stallone i Statham mają po 173 cm.
@MatPoz1: rzekłbym, że jest zupełnie na odwrót. Spójrz na statystyki ile facetów popełnia s---------o bo ich baba rzuciła a ile kobiet,bo rzucił je facet. Sam znam 4 przypadki facetów samobójców przez baby. Jakby chodziło tylko o s--s to najtańsze roksy zaczynają się od 150 zł
Doradziły wykopki, gdzie 99% pisząc to j---e u janusza w fabryce smrodu, a ich pasje to jbzd, wykop i gierki xD
Brzmi co najmniej jakby pracowali 20h nad stworzeniem swojego imperium deweloperskiego, a 3/4 z nich mimo tego zainwestowanego czasu we własny rozwój nie wyjdzie z magazynu/produkcji/budowy przed 30stką xD
Ale się obudzicie z ręką w nocniku po 30stce. Z waszymi mordami, sylwetkami i podejściem do życia to będziecie latać jak pieski za rozlazłymi rozwódkami 80kg, 38 letnimi, z 2 bachorami, jak was samotność d-----e.
#blackpill #zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #przegryw #antynatalizm
Komentarz usunięty przez autora
@Jackdanielov: oj kogoś ogarnie smuteczek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tfu
@omajgydnes: To kobiety bardziej niż mężczyźni potrzebują związku, nam wystarczy s--s.