Wpis z mikrobloga

Oho, kupiłem simering wybieraka na allegro. Simering 39,99 żeby nie w Smart. Do tego spinka do tapicerki za 1.5. dostałem dziś numer paczki i dziwnie znajomy adres. Patrzę a to moi ulubieni sprzedawcy od wtrysków. Ciekawe czy dostanę jakiś "gratis" po obsmarowaniu ich w necie. Jedno jest pewne. Oni dostaną zwrot tej spinki w smarcie xD Jazda z januszami

#warsztatwstodole
vlodek2532 - Oho, kupiłem simering wybieraka na allegro. Simering 39,99 żeby nie w Sm...

źródło: comment_1628499047FddFBBrCIeZYVDjSBdHBma.jpg

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@zureklbn w Allegro Smart mogę zwrócić za free jedna rzecz z całego zamówienia. I XD jeśli to ja jestem Januszem skoro kupuje coś nowego a ktoś mi r-------y śmieć przysyła i przez telefon próbuje wmówić że jest nowy a potem muszę dzwonić 3 razy, żeby po 3 tygodniach mi 400 zł oddali.
  • Odpowiedz
@vlodek2532: i serio będziesz z---------ć do paczkomatu żeby zwracać spinke za 1,5zł żeby janusza "dojechać"? ty gorszy janusz jesteś od nich, kupujesz wtryski z jakiejś strony dla inwalidów bo 30zł taniej niż na allegro a teraz czekach na paczke od chińczyka, jak ty tak ten samochód składasz to lepiej go w-------l na złom i usuń konto aferowiczu
  • Odpowiedz