Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +39
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

KDE to KDE i ma sporo błędów, tutaj się nie powiem. Mają swoje koncepcje, ale zgadzam się, że to uj. Od dawna nie używam.
Do Minecrafta masz normalne launchery z Javy. Nie ma tam nic z Wine. Co do 30 FPS - nie wiem, może twój komp nie ogarnia więcej
Akurat nie miałem na myśli wine w kontekście minecrafta, wiem że ma z
@NewEpisode: No co go używa? Niedobitki z Winrara. Zwykle używa się ZIP bo masz 100% pewność, że odpalisz go nawet na Windowsie XP. Na Linuksie masz lepsze kompresje (oczywiście), ale wtedy robisz coś dla Linuksowców lub system ich używa do optymalizacji, więc to nie ma znaczenia.
Ale z drugiej strony nigdy nie zdarzyło mi się żeby suma kontrolna się nie zgadzała gdy wrzucam coś na pendrive i go odpinam bez niczego, a na linuxie kilka razy, szczególnei w przypadku plików ISO
@Kolorowezworki: No sorry. Masz iOS, czy więc powinieneś rzucać telefonem, bo w Nokii czy Androidzie działa to inaczej? Myślę, że nie.
@NewEpisode: trochę rozumiem frustrację, natomiast - moim zdaniem - arch naprawdę nie jest dobry na początek. Na wykopie ktoś napisał o archu "pół trolling pół dystrybucja" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja na manjaro przesiadłem się po sześciu latach z ubuntu/kubuntu/mint, i wcale nie uważam że to za późno.
KDE też jest specyficzne, więcej znam ludzi co go nienawidzi niż
btw. nikt świadomy i zdrowy na umyśle nie używa KDE. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NewEpisode: tu mnie zgubiłeś.
Natomiast poważna praca twórcza - jak usiadłbyś na serio na Linuksa, to możesz tak se dostosować system, że przejście na coś innego byłaby niewygodna. Ja Windowsa od praktycznie XP na poważnie nie używam, bo już nie umiem. W Windowsie jak chcesz odpalić menu to musisz zjechać na dół,
@Kolorowezworki: Tylko nie ma sensu ich używania. Możliwe, że w nowym Windowsie to się zmieni, bo ma mieć namiastkę TillingWM, a te się głównie używa w taki sposób (nie ma minimalizacji okien, sam rozdzielasz itd).
Oczywiście, że można wyłączyć animacje. Są jednak animacje i animacje. Czy animacja to efekt, który ma ładnie wyglądać, czy spowalniać pracę. W Windowsie moim zdaniem spowalnia pracę. Dlatego, że okienko jest gotowe,