Aktywne Wpisy
cuks +7
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą
Pink_Floyd +6
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
#golenie
I tak jak @johnsmith0 napisał, elektryk. Miałem ten sam problem z ryjcem i po przejściu na elektryka problem zniknął. Mam Brauna 5 i we wrześniu minie dwa lata i wkład jeszcze nie wymieniany, golę się 2x w tygodniu.
W nich trzeba golić samym ciężarem maszynki.
Ja dzisiaj właśnie byłem w rossmann w celu kupienia wkładów do Mach 3, ale jak 8 wkładów za 90zł to głupio wybrałem Blue 3 za 30zł xD ;/ kurde
Chciałem zamówić w allegro, ale dobrze, że dali te opinie. Wszędzie ludzie piszą, że podróbki sprzedają.
coś takiego?
te kupne opinie, na ceneo też mają takie ;) w Philipsie chyba pracują sztaby copywritterów xD
to co ja miałem to metalowy wilkinson i różne żyletki, z tego co pamiętam również isana
https://golibrodasklep.pl/pl/p/Edwin-Jagger-DESSKNBL-%2C%2C-KNURLED-Maszynka-do-golenia-ze-stali-nierdzewnej/1312?gclid=EAIaIQobChMI_sLIzfmf8gIVDsgYCh20ogIYEAQYBSABEgJ1QvD_BwE