Aktywne Wpisy

jakuba94 +135
118 258 + 1 319 = 119 577
J----y wygral to!
1300 km pięknej przygody pełnej intryg, zdrad i egzekucji.
Intrygi - niektórzy zawodnicy chcieli żebym uwierzył że są moimi kolegami. 1000 km wspólnej jazdy, pomoc w nocy, rozmowy przez pierwsze 2 dni tylko po to aby w momencie w którym mogliby najwięcej pomóc zostawić mnie po środku niczego.
Zdrady - koło 1000 km zaczęło mnie bardzo boleć prawe udo i miałem uczucie jakby mi coś
J----y wygral to!
1300 km pięknej przygody pełnej intryg, zdrad i egzekucji.
Intrygi - niektórzy zawodnicy chcieli żebym uwierzył że są moimi kolegami. 1000 km wspólnej jazdy, pomoc w nocy, rozmowy przez pierwsze 2 dni tylko po to aby w momencie w którym mogliby najwięcej pomóc zostawić mnie po środku niczego.
Zdrady - koło 1000 km zaczęło mnie bardzo boleć prawe udo i miałem uczucie jakby mi coś
źródło: IMG_8946
Pobierz

![100 pogryzień dziennie. Cena ludzkiej nieodpowiedzialności. [DOKUMENT]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/21dfd94dee7249986d62059a650cf2b4d96aafa36b4b32f201519873b9ee43ce,q80.jpg)

#messi #pilkanozna #barcelona #fcbarcelona #laliga
Co tam było? tweet już skasowany
W dużym skrócie chodzi o to, że wejście CVC jako sponsora LaLigi umożliwiłoby podpisanie kontraktu z Messim, ale jednocześnie przekreśliło by na 40 lat (na tyle miał być kontrakt z CVC) utworzenie Super Ligi. A ten temat ponoć wcale nie upadł i Laporta z Perezem mocno go forsują. Efektywnie więc, wybór był następujący: Messi vs Super Liga. Laporta wybrał Super Ligę
To się jakoś trzyma kupy? Kontrakt z CVC już podpisany, piszesz że uniemożliwi to na 40 lat powstanie Superligi, więc jak tu Laporta mógł wybrać SuperLige kosztem Messiego?
"The announcement is of an “agreement in principle” and will have to be ratified by La Liga’s members — the 42 Primera and Segunda Division clubs."
Jednomyślnie? Bo też chore aby dwa kluby kręciły innymi ¯_(ツ)_/¯