Aktywne Wpisy
xXxPu55ySl4y3RXxX +300
o__0 +10
Poruszasz się drogą z pierwszeństwem łamanym. Czy w takiej sytuacji włączasz kierunkowskaz?
Często w takiej sytuacji słyszę "po co kierunkowskaz, jedziesz z pierwszeństwem" i pasażerowie zachowują się jakbym im kota przejechał ¯\(ツ)/¯
#prawojazdy
Często w takiej sytuacji słyszę "po co kierunkowskaz, jedziesz z pierwszeństwem" i pasażerowie zachowują się jakbym im kota przejechał ¯\(ツ)/¯
#prawojazdy
Czy w takiej sytuacji włączasz kierunkowskaz?
- Tak 93.9% (3009)
- Nie 6.1% (197)
#kryptowaluty #inwestycje #gielda
@Graner: Nie rozumiesz, inwestujesz 20zl z burgera i przy zysku 10% rocznie za 30 lat masz 17 razy więcej, No 350zl które wtedy przez inflacje będzie warte może 50zl
A właściwie to dyskutowalbyn że ci co mają Appla to biedaki, mało kto ma do #!$%@? 5k na telefon, a dużo osób które je ma bierze pożyczki czy coś tam tylko żeby mieć Apple
@OjciecPracz: O tak, to mój ulubiony argument ludzi którzy chodzą spać o 20.
Bo wszyscy jesteśmy tacy sami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"A czy wiesz że Mark whalberg wstaje już o 2:30 w nocy żeby móc poćwiczyć!"
A ty co? Spać pod kołderką by się chciało do 9 rano. Leniwy ty, gnuśny taki ( ͡° ͜ʖ ͡
@Glodny_Lew: Halo, dzwoi 2017, chcą z powrotem swoje buble ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@LordAxe82: no tak, bo telefonów inne niż iphony nie moża używać dłużej niż rok. Jak lubisz iphony to sobie je kupuj, ale nie wymyślaj argumentów z dupy.
widać że nigdy nie korzystałeś z iphona xd
Mam w domu Samsung S20 FE 5g (865 i 6GB ramu) i dalej się potrafi przyciąć. Iphone 12 działa jak złoto
@LordAxe82: myślę że ikonka nowego iPhone na obrazku jednak dotyczyła się kupowania nowego telefonu jak tylko wyjdzie a nie dokładnego analizowania rachunku zysków i strat i uwzględniania amortyzacji telefonu.
Po drugie zwykły strawmen argument. Pixel to nie jest "gówno za 1kPLN",