Aktywne Wpisy

stanley88 +8
Nie mogę zrozumieć jakie procesy dzieją się w głowie rodzica, który kupuje coś takiego lub podobnego dziecku zamiast normalnego rowerka.
Przecież to świadome robienie dziecku krzywdy i zniechęcanie do sportu.
Kijek z tyłu, boczne kółka i może jeszcze skrzydła tam dorobić. Nie mówię już o stalowej ciężkiej ramie.
W komentarzu jeden z prawilnych rowerków.
#rower #dzieci
Przecież to świadome robienie dziecku krzywdy i zniechęcanie do sportu.
Kijek z tyłu, boczne kółka i może jeszcze skrzydła tam dorobić. Nie mówię już o stalowej ciężkiej ramie.
W komentarzu jeden z prawilnych rowerków.
#rower #dzieci
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
jest_agrest-nie_ma +216
źródło: obraz_2025-04-09_113001300
Pobierz

Szukam kogoś kto pracuje na pozycji jakiejkolwiek zwiazanej z QA, quality w firmie zwiazanej strikte z CNC. Mam pare pytan, z gory dzieki
Komentarz usunięty przez autora
@mielonkazdzika tak wiec panowie za 2tyg mam rozmowe o prace w firmie produkujacej czesci do f1, glownie cnc, ale nie tylko. Dostalem propozycje pracy na stanowisku w QA, jeszcze bez konkretnej roli, firma sie rozwija, nowy budynek. Mam doswiadczenie w QA, lacznie 6 lat, 3 firmy, mam przyjechać do nich by spotkac sie z menadzerem produkcjj, jakosci i wlascicielem. Przez ostatnie trzy lata mierze w mikronach. Powloki metalowe PVD
Ogolnie to bym podszkolil sie w pasowaniach, tolerancjach warsztatowych, gwintach, chropowatosciach. Ale to dla ciebie pewnie banaly.
CMM z reki jest proste, (kalibracja i dotykanie w kilku punktach), no chyba ze pisanie programow pod wieloseryjne partie detali ale tego nie robie bo pracuje przy jednostkowej obrobce.
Komentarz usunięty przez autora