KTO OD NOWEGO SEMESTRU MIESZKA RAZEM Z DWOMA DZIEWCZYNAMI I PRZED CHWILA Z ZAŻENOWANIEM WYPRÓŻNIŁ SIĘ W UBIKACJI WYDAJĄC PRZY TYM ODGŁOSY MĘKI I BÓLU A W POWIETRZU ZOSTAWIŁ UNOSZĄCY SIĘ FETOR JAKI ZAWSZE POZOSTAWIA PRAWDZIWY MĘŻCZYZNA PO ZAŁATWIENIU SIĘ I BYŁO MU STRASZNIE GŁUPIO GDY JEDNA Z DZIEWCZYN WESZŁA DO ŁAZIENKI ZARAZ PO NIM!?
@TheMan: To, że laski robią największy burdel w publicznych kiblach to wiadoma sprawa, pracowałem w kilku knajpach i wiem, że jest masakra, no ale we własnym domu?
@M4lutki: Teraz chociaż czysto na mieszkaniu będziesz miał i nie będziesz się wstydził jak przyjadę Cię odwiedzić, a i kawusię będzie miał kto nam zrobić :D.
@M4lutki: Trzeba było nonszalancko oznajmić wszem i wobec: "Szanowne panie, nie zalecam w ciągu najbliższej godziny korzystać z toalety, albowiem na obiad jadłem fasolę ifuknowhati_mean.jpg"
@M4lutki: przypomniała mi się zajebista #coolstory jak to przeczytałem
Ale wtopa
Nawsuwałem się jakiś odżywek i od rana kumuluje się we mnie sranie. Dziwna polityka firmy zaopatrzyła piętro w tylko jeden kibel przez co musiałem odczekać kolejkę, więc lecę popierdując już z przepełnienia. Wbijam na tron i zaczyna się jazda. Wapno, gruz, wszystko z weekendu leci chyba, do tego pierdy towarzyszące na cały hol, dantejskie sceny się dzięją. Kończe dzieło, spocony
@M4lutki: proponuję odwróconą psychologię. Zamiast wstydu okaż dumę! Złap jedną za rękę wepchnij do komory i przytrzymaj drzwi 2 minuty głosno się śmiejąc :]
1. JA
#piotszakstyle #problemystudbazy #sraniezwykopem
@blondeblossom: Jedna zajęta, a dla drugiej jestem wujkiem (córka mojego kuzyna) więc i tak nici z tego :P
Nawsuwałem się jakiś odżywek i od rana kumuluje się we mnie sranie. Dziwna polityka firmy zaopatrzyła piętro w tylko jeden kibel przez co musiałem odczekać kolejkę, więc lecę popierdując już z przepełnienia. Wbijam na tron i zaczyna się jazda. Wapno, gruz, wszystko z weekendu leci chyba, do tego pierdy towarzyszące na cały hol, dantejskie sceny się dzięją. Kończe dzieło, spocony