Aktywne Wpisy
andrzejk36 +19
Zdjęcie poniżej to nie jest fake. Naprawdę dziewczyna za niewielką kwotę za torebkę może być trendy
#moda
#moda
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Umeraczyk +159
źródło: temp_file2900505326474596019
Pobierz

Czyli kierowca nie może dostać jakiegoś zezwolenia z urzędu miasta na takie chwilowe parkowanie w niedozwolonym miejscu celem rozładunku towaru?
Może są jakieś przepisy na to. Niektórzy mają jakiś napis za szybą ale nie wiem czy to zgodnie z prawem jest na to zezwolenie czy coś.
No są strefy dostaw gdzie tylko z takim czymś powinieneś, ale takich stref jest naprawdę mało i chyba żaden punkt w
@wilhelm99: absolutnie nie ma różnicy dla zniszczonego chodnika czy zieleni czy robi to prywatny suv czy firmowy dostawczak. Zwłaszcza jezeli dostawczak jezdzi po tym chodniku 6 razy w tygodniu...
@wilhelm99: xD czy wy czytacie w ogole co piszecie? Łamani przepisów i niszczenie mienia tłumaczycie wszystkim tylko nie własnym lenistwem i bezmyślnością.... fyi pracowałem w transporcie drogowym przez ostatnie 8 lat, uwierz mi tylko w Polsce jest taki bajzel na cywilizowanym zachodzie lewdo się zatrzymasz w niedozwolonym miejscu zaraz pojawia się policja. Tylko w tym chlewie (no i jak widać u
@kozaqwawa: Lenistwo? Co za ignorancja, powiedz mi zatem jak do tego sklepu ABC wykonać dostawę w święta 100 bochenków chleba i po skrzynce dodatków i słodkiego. Jak dokonać tego nie utrudniając NIKOMU życia, czyli kierowcom też, bo nie można od tak
źródło: comment_16279334133Gaig6G0xG46RO8DS56BJ8.jpg
Pobierz@wilhelm99: no nie żartuj xD stajesz w bezpiecznej odległości za przejściem dla pieszych i rozładowujesz auto na wózek transportowy (wiekszość dostawców ma coś takiego bo nikomu nie chce sie nosić dziesiątek skrzynek dziennie albo szarpać się z wieżą ciągniętą po nierównym podłożu jak 20lat temu drutem..). Nie, nie wpieprzasz się na przejście dla pieszych i
źródło: comment_1627934539xwrtkxP377gGUfN4m4YOIY.jpg
Pobierzźródło: comment_1627934921VmqAVqmeGIV40GKX2VX3dZ.jpg
Pobierz@GoracyStek: ubiegłes mnie xD
źródło: comment_1627935182hF1Lr1p8Fxb4RVKGxwOOAO.jpg
PobierzJak Ci taka robota nie pasuje to idź za biurkiem posiedź, zobaczymy za parę lat.