Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
#gownowpis #motoryzacja
@Pajonkek: PS: Garaż nie jest jakoś mega potrzebny jak nie masz fury za 100k
@Pajonkek: zamiast na ten niszczący auta twór, wsadź w auto i kup coś w lepszym stanie. Garaż blaszany to coś gorszego niż parkowanie pod chmurką
Nie ściągałbym 3k z budżetu na pierwsze auto by kupić blaszak, tylko kupił lepsze auto. Z moich fur mało które garażowałem i nigdy nie miałem z tym problemu. Nawet 335i trzymam na parkingu
nie wiem też czy rdzewieje jakoś bardziej ale wątpię
@Atreyu: sugerował byś szukać coś innego ? Jeszcze podoba mi się citroen C4, może jakieś starsze (bardziej zadbane) audi ?
W żadne jeszcze starsze A4/A6/A8 na pewno bym się nie pchał, bo mimo że da się kupić to już tylko skarbony
@Atreyu: na razie tylko rozglądam się, może jeszcze wyjdzie że kupię seicento ( ͡° ͜ʖ ͡°)