Wpis z mikrobloga

@ste3: jakie odczucia Wiedźmirku po skończeniu sezonu, w kontekście kontynuowania gry bez questów oczekując na nową fabułę? Mi szczerze grindować się już nie bardzo chce, nagrody za czas spędzony w grze po ukończeniu sezonu nie motywują ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jak nowy sezon nie będzie się pojawiał co miesiąc, a gra nie dostanie konkretnych updateów, których sugestii pojawiło się masę na reddit czy discord, to gra
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@vvit0: jakie odczucia Wiedźmirku po skończeniu sezonu, w kontekście kontynuowania gry bez questów oczekując na nową fabułę? Mi szczerze grindować się już nie bardzo chce, nagrody za czas spędzony w grze po ukończeniu sezonu nie motywują ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak nowy sezon nie będzie się pojawiał co miesiąc, a gra nie dostanie konkretnych updateów, których sugestii pojawiło się masę na reddit czy discord, to gra
  • Odpowiedz
@ste3: Zdaje się że to Wiedźmirek @Cernold uzupełnił całą kartę z bestiariusza - i właśnie o to mi chodzi, brak nagród, albo słabe - a to nie motywuje do zostania w grze.

Spokko powinno wziąć na tapetę PoGo bo tam jak dobrze pamiętam, na prawdę chciało się grindować i poprzeczka co chwilę szła wyżej i grindowało się mocniej
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@vvit0 w PoGo spędziłem grube miesiące, a tu 3 tygodnie i nara. Może zasługują się pomysłami z reddita, oby. Powodzenia na szlaku ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@ste3: Na reddit jeden z betatesterów napisał, że Spokko ma żółwie tempo pracy w kontekście co tentu (praktycznie żadnego nowego contentu nie dodali od lutego, tylko optymalizowali rozgrywkę, co rozumiem bo to ważny aspekt, ale…), co jeżeli jest prawdą to nie jest to dobra wróżba.

Coż pozostaje czekać i obserwować, powodzenia na Szlaku( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
@polaczek-typowy: pytanie zasadnicze o to, kiedy to nastąpi. Nie chcę zapeszać, ale ostatnimi czasy CDPR to zła wróżba (zapowiadany i niedostarczony patch do CP2077) ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz