Aktywne Wpisy
Devhar +30
Dzięki za wspólne komentowanie ostatniego już meczu z mojej strony, mianowicie jutro zamierzam usunąć konto na tym zdychającym portalu i przenieść się całkowicie na Discorda meczowego, na którego serdecznie zapraszam, kto chce niech wbija na wspólne komentowanie Ekstraklasy i innych lig, a kto nie tego po prostu żegnam, miło było, dzięki (づ•﹏•)づ#mecz
michal556 +7
#przegryw w jakim wieku zauważyliście że coś jest z wami nie tak?
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Profil ze zdjęciami dwóch lub trzech dobrze zbudowanych, ale nieprzesadnie przystojnych facetów i opis sugerujący, że kilku kumpli szuka kobiety chętnej spędzić wieczór na dobrej zabawie z nimi.
Zastanawiam się, jak wyglądałyby rezultaty dla takiej oferty.
#tinder #blackpill #p0lka #rozowepaski
win jeśli będzie szukać laska 6 do 7/10 do trójkąta.
Komentarz usunięty przez autora
A faceci to też nie zawsze. To nie takie easy żeby Ci stanął przy dwóch laskach w stresie.
@Daniell0: Jak ona ma 160, albo mniej
@crazykokos: XD
A dupczy się po katach twoja stara. Ja to robię jak cywilizowany człowiek w cywilizowanych warunkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@crazykokos: 100 x 0 = 0
Słabo u Ciebie z matematyką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@crazykokos: Wyglądasz jak miss dożynek Oborników Dolnych 2007. Nic dziwnego, że musisz tu siedzieć i się dowartościowywać obrażając innych ludzi.
Chwalisz się na wykopie swoim zezwierzęceniem. Zanim przebrnąłem, przez cisnących Ci komentujących to już mi sie zbytnio nie chciało kopac leżącego.
Nie wierzę, że wam może wyjść ten związek z tym kukoldem. Swingersi to ohydne zezwierzęcenie i mierzi mnie aż pomyślunek, że się zaliczacie do tego samego gatunku co
Poza tym masz ostre zaburzenie osobowości, skrzywione myślenie. Pewnie jesteś z patologicznego domu i to tak rzutuje. Latawica zapewne była twoja matka. Ja tak żadnych ludzi nie wyzywam i nie mam problemu z tym co robią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jesteś ograniczony, nietolerancyjny, zaburzony. Każdy psychiatra ci to powie na 100%.
Jesteś kilometry za mną jeśli chodzi o
Dobra narka, i tak za długo dyskutowałem z psycholem xD depresja xdddd
@crazykokos: Co Wam się podoba w zapraszaniu innych par do łóżka? Jakie korzyści dzięki temu macie?
Pisząc o nowych doświadczeniach co dokładnie masz na myśli? Nowe pozycje? Robienie rzeczy, których partner czy partnerka nie akceptuje?
Macie ciekawe podeście. Intrygujące, że tak się dobraliście, że nie ma miedzy Wami zgrzytów i z takim podejściem oboje dobrze się czujecie.