Aktywne Wpisy

henk +337

sonoitaliano +92
Tl;Dr: spróbowałem wygrzebać jakie mogą być te topowe zarobki w popularnym MLM i sam się zadziwiłem moimi wynikami
A więc - od zawsze mam tak że jak siedzę w restauracji w godzinach szczytu to jakaś część mózgu liczy stoliki, oblicza jaki może być przeciętny rachunek i czy dana restauracja ma finansowe "prawo bytu". Takie tam zboczenie zawodowe.
Spróbowałem więc na podstawie dostępnych mi danych wyliczyć ile FM wypłaca w prowizjach. Czyli jak
A więc - od zawsze mam tak że jak siedzę w restauracji w godzinach szczytu to jakaś część mózgu liczy stoliki, oblicza jaki może być przeciętny rachunek i czy dana restauracja ma finansowe "prawo bytu". Takie tam zboczenie zawodowe.
Spróbowałem więc na podstawie dostępnych mi danych wyliczyć ile FM wypłaca w prowizjach. Czyli jak

Wyobraźcie sobie że przygotowujecie od kilku miesięcy najważniejszy w roku projekt.
Od którego zależy powodzenie w roku firmy.
I w dniu realizacji okazuje się że zapomnieliście o właściwym zabezpieczeniu środków, które mieliście, ale przez zaniedbanie akurat dzisiaj z nich nie możecie skorzystać.
Więc cała kasa wydana na hotele, bilety transport idzie .......
A zawalony projekt pogrąża firmę.
A teraz wyobraźcie sobie że jesteście sportowcem, który zaniedbał najlepszego przyjaciela i partnera przez co ma zajeb#^$%e drogie wakacje w Japonii na koszt podatnika i sponsorów a na IO nie może wystąpić.
A tu opis
##!$%@? #tokio2020 #tokio2020polska
Najprawdopodobniej jakiś problem z drobnym urazem, kopytem, bądź nawet zatrucie pokarmowe.
Czego można było uniknąć odpowiednio o zwierzę dbając.
Bo nie chce mi się wierzyć że badania weterynaryjne przed wylotem zostały przeprowadzone nierzetelnie.
-Taaa... Ten wasz koń, czy też wasza ona... nie dość, że pijana to jeszcze brudna!
-To, to fakt! Jest trochę fleja. Nie zawsze się umyje po robocie. Tu pan władza ma absolutnie rację! "