Wpis z mikrobloga

W końcu się biorę za opublikowanie moich obserwacji z lat szkolnych. Nigdy nie zapomnę widoku czadów za którymi ustawiały się kolejki julek zarówno ich dziewczyn jak ich koleżanek dających im drugie śniadanie. Kanapki, tortille, babeczki, ciasteczka, sałateczki, bułeczki cynamonowe. To wszystko to część rytuału godowego wykonywanego przez samicę w celu poinformowania samca o nadludzkim materiale genetycznym o chęci odbycia z nimi kopulacji a także o chęci zalania swoich dróg rodnych przez spermę nadczłowieka. Ja jako przegryw jedynie mogłem się temu przyglądać siedząc w koncie i jedząc kanapkę z serem i pasztetem która mi mama do szkoły zrobiła. Przegryw nigdy nie dostał i nie dostanie drugiego śniadania od płodnej juleczki. Ehhh its over for drugieśniadaniewszkoleodmamycels. #przegryw #incel #blackpill #chadowezycie #logikarozowychpaskow
Pobierz P.....k - W końcu się biorę za opublikowanie moich obserwacji z lat szkolnych. Nigdy ...
źródło: comment_1627482393TMxduASEi0TxJnZCEXmntq.jpg
  • 17
zapomnę widoku czadów za którymi ustawiały się kolejki julek zarówno ich dziewczyn jak ich koleżanek dających im drugie śniadanie. Kanapki, tortille, babeczki, ciasteczka, sałateczki, bułeczki cynamonowe. To wszystko to część rytuału godowego wykonywanego przez samicę w celu poinformowania samca o nadludzkim materiale genetycznym o chęci odbycia z nimi kopulacji a także o chęci zalania swoich dróg rodnych przez sp

@hans211: Przez żołądek do serca
@PolskiCzetnik: Odnośnie czasów wszesnoszkolnych to ja zapamiętałem z nich głównie to, jak chętnie \ dziewczynki (nawet negatywną) interakcję z dynamicznymi i przystojniejszymi ode mnie, podczas gdy ze mną nic a nic. I nie chodzi mi tylko o jakieś zaloty, ale dosłownie o wszystko. Z tamtymi chłopakami dziewczyny się częściej przekomarzały, droczyły, częściej im dogryzały, ganiały się z nimi po korytarzu, zadawały uszczypliwe pytania... nawet jeśli z pozoru były to złośliwe interakcje
@Kozikiewicz: miałem to samo :) ja jeszcze z natury jestem miły „dżentelmen” i jak mogę to pomogę. Chyba nie miałem koleżanki która by tego nie wykorzystywała a przytulony zostałem przez dziewczynę dopiero w 1 klasie liceum ;D
@PolskiCzetnik: Czegoś takiego nigdy nie widziałem, ale za to o czym @Kozikiewicz: jest prawdą. Z czadami miały dużo więcej interakcji wszelakiego typu. Nawet same podchodziły i zagadywały. No nieźle. Pamiętam jak jedna po próbach poloneza (została później zmieniona na inną by wzrostem lepiej było, we wszystkich klasach na raz zrobili wspólne ustawianie) szła do innego gościa razem z innym pogadać i miały dosyć bliski kontakt z nim, prawie by na
Pobierz Kozzziar - @PolskiCzetnik: Czegoś takiego nigdy nie widziałem, ale za to o czym @Kozi...
źródło: comment_16275043317K85JWQAmX251jPRD9x0L7.jpg