Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +54
Siemano,
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
Masz poczucie, że marnujesz życie?
- Tak. 55.0% (448)
- Nie. 22.7% (185)
- Nie myślę o tym. 22.3% (182)
#tosty #gotujzwykopem #kulinaria #pytaniedoeksperta
co polecacie wrzucic do tostow? jakies proste skladniki
co polecacie wrzucic do tostow? jakies proste skladniki
#muzyka #ska #ankieta
Czy słuchasz muzyki SKA?
Mega pozytywni ludzie na koncertach ska sa
Oststnio bylam po raz 1 na ska jamboree w Trojmiescie
1 raz widzialam zeby tlum tak intensywnie tanczyl na koncercie [jedynie bardziej widzialam na techno, ale to nic dziwnego po wspomagaczach xD ]
Ale zajebiscie xD
Nie slyszalam o nich, ale jak przesluchuje drugi kawalek to slysze ze brzmia dosc swiatowo i jak grupa ktora moze byc bardzo popularna :D
Moze ich nawet slyszalam na playliscie a nie zwrocilam uwagi
Ogolnie jesli chodzi o ska to wlasnie glownie slucham skapunku (i punkrocka), ale ogolnie lubie wszystko co skoczne i wesole bo smutku to ja juz na co dzien mam za duzo xD
Trochę koncertów też zwiedziłem i festiwali, na The Billu chyba ze 3 razy byłem, fajnie prowadzi koncerty.
Co do malych kapel
Bardzo to roznie bywa
To kwestia chyba jednostek
Odpierdzielic im moze juz od pierwszych
Guma z Moskwy moim zdaniem arogancki. Co to ja miałem napisać, ja właśnie na Woodstocku The Billa dwa razy widziałem, też byłem trochę młodszy..