Wpis z mikrobloga

Przy 30k warto się już rozglądać za #audi A4B8? Szukam jakiejś benzyny, lecz słyszałem że w tej budzie dawali dosyć średnie motory i pewnie większość to będą zajazdy jakieś :v. Ewentualne #volkswagen Passat B8, ale tam same 1.4, które wydaje mi się że do zwawych nie należą. Szukam wyłącznie sedana.
Aktualnie jeżdżę Leonem mk1 1.9 190km (chip), które robi się małe i niezbyt chciałbym przesiadać się do czegoś kilka klas słabszego, chociaż dla benzyny mogę się poświęcić te 30-50 kuca w dół ( ͡° ͜ʖ ͡°), byle żeby fajniej brzmiało od bocianów.
#samochody #vag #motoryzacja
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Papier_Toaletowy Za 30k to lepiej forda mondeo... W tej cenie nie kupisz nic lepszego no chyba że gruza. Mondeo występują w fajnej wersji Titanium S (lekko sportowy pakiet) i można dorwać benzyne z 170km albo diesla z 240km
  • Odpowiedz
@Papier_Toaletowy: aktualnie ciężko o a4 b8 do 30k w jakiejś ciekawej konfiguracji, do tego w przedlifcie na start byś musiał przeznaczyć 6k na wyeliminowanie wady olejowej, polift benzyna 2.0 to chyba najlepsze benzynowe silniki audi
2.0 tdi cr w przedlifcie i polifcie spoko
  • Odpowiedz
Również szukam auta do 30-40tys i głównie skupiam się na A4B8 2.0 143km lub 170km. Chodzi za mną też BMW e90 lub e60 żeby wyrywać loszki na znaczek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jednak rozsądek nakazują pozostać przy Audi. Przesiadka z Golfa 3 i tak będzie dużym luksusem jak sądzę
  • Odpowiedz