Wpis z mikrobloga

@suqmadiq2ama: Nie pisz takich rzeczy. Jedyne sensowne rozwiązanie to nie przyznawać się do błędów i wszystko zwalić na złe normictwo, niski wzrost i mała kwadratową szczękę. Hobby? Co Ty piszesz, tylko granie w gry, cziperki i kola. Przegryw nie popełnia żadnych błędów bo jest idealny, tylko braki w wyglądzie powodują, że nie ma laski i znajomych. Brak social skilli i zryty łeb nie ma nic do rzeczy. Życie w piwnicy
  • Odpowiedz
@MrNobody333: Czemu pieprzysz takie głupoty? Ja tylko i wyłacznie mam zaburzenia psychiczne, zdiagnozowane. Za duża wrażliwość np. niestety. Nigdy nie szukałem problemów w tym co piszesz. A, ze trzeba być adwokatem dla siebie samego. To chyba oczywiste, bo nikt nas nie obroni, jak się sami nie bedziemy bronić.
  • Odpowiedz
@JonBonesBlachowicz: Przecież nie pisałem o Tobie, tylko o innych ludziach z tego tagu, którzy wiecznie na wszystko narzekają i nie potrafią znaleźć źródła problemu. Wiecznie się okłamują byle tylko nic ze swoim życiem nie zrobić. Podziwiam, że Ty nie robisz jak reszta i coś tam działasz by poprawić swoje życie.
  • Odpowiedz
@JonBonesBlachowicz: Ja prywatnie pasjonuję się astronomią i fizyką, głównie czytam w tym kierunku. Za filozofią i historią też przepadam, ale to raczej na drugim planie. To co mam na studiach to pomijam, bo to raczej przymus niż przyjemność.Naturalnie jak wpadnie mi w ręce jakaś klasyka literatury to też chętnie przeczytam. Poza książkami są tysiące wykładów, artykułów, stron, blogów, kanałów na Youtubie, więc jest w czym wybierać. Jedyny problem to że
  • Odpowiedz
@AnotherBrickInTheWall: Cieszę się, ze masz dobre perspektywy bo jesteś bardzo wartościowym gościem. Bez pucki, tak to widzę. A co do mnie? Może będę czytał o rzeczach, które zrobiłyby ze mnie dobrego trenera personalnego bo na te tematy wiem najwięcej, ewentualnie robić coś w kierunku dziennikarza sportowego. Rzekomo, nigdy nie jest za późno.
  • Odpowiedz