Wpis z mikrobloga

@vateras131: odszedłem na początku tej pseudosagi i najwyraźniej niewiele straciłem. Mega szkoda, bo ma to potencjał, ale co wygrałem to moje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@vateras131: na pewno nie wszystkie ale część rozwiąże, DX11 to ulepszony shader model, wsparcie dla teselacja, wsparcie dla multithreadu więc w końcu gra może przestanie tak żreć CPU. Cudów nie oczekuje, ale jak na tak mały zespół to i tak dobrze że w ogóle dostrzegli problemy silnika.
  • Odpowiedz
@Ursus-maritimus: słuchaj, jak kupujesz samochód to przede wszystkim analogicznie patrzysz na silnik. Nie mam jakiegoś opór starego laptopa, ale żeby grać w tytuł na nisko-srednich w grę z 2012 to jest trochę kpina. Przecież nie wina konsumenta, że zdecydowali się na pisanie na silniku z jedynki¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@vateras131:

Marzy mi się GW3 takie bardziej w stylu GW1 niż GW2. Na jakimś nowym silniku najlepiej bo ten to antyk.

Niestety arena net nie ma środków żeby coś takiego stworzyć.

Jak myślę, że MMO już nie dla mnie, to takie coś bym pewnie kupił.
  • Odpowiedz
@TrueGrey:
Szkoda, że nie kupił ich jakiś zachodni inwestor. Dla koreańczyków ta gra jest chyba zbyt oderwana od typowego dla nich przedstawiciela gatunku żeby w nią inwestować większy hajs. Mają tyle, ile zarobią minus działka dla ncsoft.
  • Odpowiedz