Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Jeździłem dłuższy czas z urwanym łącznikiem stabilizatora tj zerwała się śruba. Wszystko było idealnie dopóki nie założyłem dwóch nowych. Teraz auto buja na boki czuje jakby pływał tył. Podczas przyspieszania jakby rzuca na boki. Podczas wyprzedzania auto jest bardzo niestabilne. Jak jadę powoli i skręcam energicznie lewo prawo mocno buja budą. Przed wymiana tego nie było. I zauważyłem że ciut ciężej chodzi kierownica. Jakiś pomysł? #audi #motoryzacja

Podczas jazdy jak minimalnie ruszam kierownica czuje jakby pływał tył. Zaznaczam że przed wymiana było dobrze.

BTW podczas ostrego prsyszpiesenia na suchym Zapała się teraz ESP kiedy wcześniej to nie miało miejsca.
  • 5
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bslawek: myślisz Sie się rozjechała? Byłem na diagnostyce na trzepakach na sprawdzeniu dokładnym zawieszenia i nic. Brak luzów. Amory dobre. Z innych objawów to na pewno ciężko chodząca kierownica. Przy złej geometrii taki objaw występuje? Jutro mam termin na warsztat a nie mam ochoty żeby wymienili pół zawieszenia które jest dobre